Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan engedjem el ha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el ha még mindig nagyon szeretem ?

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Kit és mit?

Bővebben?

2023. júl. 24. 19:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért kell elengedni,ha ennyire szereted ?
2023. júl. 24. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Részleteket kérünk.
2023. júl. 24. 19:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi a sztori?
2023. júl. 24. 19:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha szereted miért akarod elengedni?
2023. júl. 24. 19:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Mert nem szeret viszont. Ezért akarom elengedni.
2023. júl. 24. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Ugyanebben vagyok, kérdező, úgyhogy nagyon együttérzek veled..:( Valószínűleg engem sem szeret, ès nem is szeretett soha. De nàlam nem igazàn tud az érzèseimről, viszont gondolom, nem így viselkedett volna velem, ahogyan, ha bàrmit is érzett volna iràntam.
2023. júl. 24. 22:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert nem hozzád való, azért engedd el.
2023. júl. 24. 23:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Ő mondta, hogy nem szeret?
2023. júl. 27. 23:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Úgy engedd el, hogy gyorsan minél előbb keresel mást helyette aki tényleg tud szeretni, tisztelni, megbecsülni! Minden kapcsolat két emberen múlik, a szeretet az alapja, ha az egyik fél részéről nincs meg, halott a dolog. Kár erőltetni akár csak fejben, gondolatban se keress mellette érveket magadban, felesleges. Egyszerűen el lehet engedni azt aki rossz hozzád, gondolkodj józan ésszel,semmit nem fogsz kapni tőle érzelmileg hisz nem szeret azt írtad.
2023. júl. 31. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!