Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként gáz dolog rám nézve ha beleszeretem egy 5. hónapban lévő várandós lányba?
Figyelt kérdés
férfiként gáz dolog rám nézve ha beleszeretem egy 5. hónapban lévő várandós lányba? a lányt elhagyta a barátja mert nem akart gyereket! én másfél hónapja ismertem meg ezt a lányt és nagyon belezúgtamaug. 11. 16:09
1/12 anonim válasza:
Nem gáz. Viszont nagyon át kell gondolnod, hogy mi legyen. Illetve ha nála is kölcsönös, akkor együtt kell átgondolnotok. Ne csak a lila köd miatt menj bele.
2/12 anonim válasza:
Ez még nem szerelem, csak fellángolás, jó kezdet, de nem biztos, hogy szerelem lesz belőle főleg kölcsönös. Egyébként nem gáz, inkább az, hogy szerelemnek nevezed.
3/12 A kérdező kommentje:
pedig nagyon beleszeretem ebbe a lányba és igen kölcsönös
aug. 11. 18:51
4/12 anonim válasza:
Jó nagy balek vagy,a következő 20 évben arra fog elmenni minden erőd és pénzed hogy fölneveld más porontyát.
5/12 anonim válasza:
Jaj. Hat nekik sem artott volna vedekezni. Nektek randiotletnek azt javaslom, menjetek el egyutt a konyvtarba olvasgatni.
6/12 anonim válasza:
Ha neked így megfelel gyerekkel akkor rendben. Más esetben ne bolondítsd!
7/12 A kérdező kommentje:
dehogy! nem bolondítom! komolyak az érzéseim iránta
aug. 12. 16:24
8/12 A kérdező kommentje:
sajnos fél mély érzelmeket táplálni, fél igen hogy megint csalódás és fájdalom éri, de ez érthető! pedig nagyon szeretem őt
aug. 12. 16:26
10/12 anonim válasza:
És szoktatok szexelni is?
Voltam már terhes, szexeltem is közben, de biztos furán éreztem volna magam, ha nem a gyerek apjával teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!