Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kölcsönös a vonzalom, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kölcsönös a vonzalom, de nem teljesülhet be a szerelem. Hogyan birkózzak meg ezzel?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt lehet elfelejteni valakit? Járok társaságba, elfoglalom magam, szex is van. Ott van érzelem, ahol nem kéne, ott nincs, ahol lehetne. Próbálom jól érezni magam, mégis akkora űr van bennem. Idővel ez változik, remélem. Az élet megy tovább. Hogyan hozzam ki így magamból a maximumot?

aug. 11. 11:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%

Én kompromisszumot kötöttem önmagammal.

Olyan csajjal vagyok akibe nem vagyok szerelmes, de nagyon jó vele. Szép is. A társasága se terhes, tartósan se. Szexuálisan is passzolunk.

Ezért őt akarom mindenáron, senki mást.

Mert a szerelem mikor beteljesül, az élet egyik fénypontja. De ha nem, akkor csak mardosó kín, szenvedés.

Aztán olyan is volt velem, hogy úgy éreztem itt az igazi... De 1-2 hónap után megismerve a nőt rájöttem, hogy semmilyen szinten nem méltó hozzám és látni se akarom többé.

De én sajnos hajlamos vagyok a felszínességre. Együtt vagyok vele mert gyönyörű. Lefekszünk egymással és ah... Mennyország.

De aztán jön a hétfő a kedd.. Nem leszek együtt egy gyönyörű, de buta életképtelenel.

Aztán lehet ezt fokozni.

1x úgy döntöttem mikor felismertem hogy a nő életképtelen, hogy én megtanítok neki mindent az életről, hogy ne maradjon ilyen.

És akkor itt kellett szembesülnöm azzal, hogy ő nem akar tudást. Neki megfelel a buta léte, és csak azért mert ő gyönyörű, legyen eltartva.

Szóval végeztem ezzel. Én nem tanítgatok, nem nevelek. Vagy olyan készen amilyet én akarok, vagy Viszlát.

Akivel meg most vagyok olyan.

aug. 11. 11:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan. Elfogadod, hogy csak vonzalom köt hozzá és szerelmet hiába akarsz nem lesz belőle semmi. El kell engedni!
aug. 11. 11:45
 3/17 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy életképtelen?
aug. 11. 14:36
 4/17 anonim ***** válasza:

3.

Nem tervezi tudatosan az életét csak él bele a világba, mint 1 gyerek.

Nem tudja, hogy minden hónapban jönnek a csekkek amiket be kell fizetni.

A pénzt ehhez meg elő kell teremteni.

Nincsenek valós tervei vágyai. Az elképzelései naiv álmodozások arról hogy 1x majd kőgazdag lesz..

Nem tud sütni főzni, nem tudja ellátni magát, ezért inkább kajál egy mekiben minden nap, minthogy 1 kajálâs árából megfőzzön magának 1 hétre.

Nem tud megmaradni 1 munkahelyen se, mindenhonnan kirúgják, mert link.

aug. 11. 17:49
 5/17 anonim ***** válasza:
Huhh, akkor én nem vagyok az. :D
aug. 11. 19:05
 6/17 anonim ***** válasza:

5.

Akkor te evolúcióban előrehaladottab nő vagy haha)

aug. 11. 20:02
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem például jó ideje senkim sincs.Így volt időm sebeket nyalogatni.Aki nekem brutálisan tetszik és érdekel,az jelenleg szàmomra esélyes ugyan, viszont baromi bonyolult... Szóval,én vàrok rà, ameddig türelmem engedi, közben teszem a dolgom,élem az életem.Csak az tartja bennem a lelket, hogy tetszem neki én is.Màs meg nem érint meg,senki,így nem kell kapcsolat!
aug. 11. 20:16
 8/17 anonim ***** válasza:
Mióta tart ez az állapot? Mert nem mindegy. Plusz mi az oka hogy ez nem működhet? Sokszor reménytelennek tűnhet valami pedig valójában nem az.
aug. 11. 22:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
7,léptél már felé valamit? Honnan tudod, hogy kölcsönös a dolog? Amúgy meg adott a kérdés, hogy miért is nem vagytok még együtt??
aug. 11. 23:52
 10/17 anonim ***** válasza:

Igen, léptem, apró jelzésekkel, meg ő is tett értem dolgokat,amik úgy gondolom, túlmutatnak sima baràti viszonyon. Érezhető a vonzalom.

Az oka szerintem egyértelmű: neki van egy másik élete.Emiatt semmi sincs köztünk.

aug. 12. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!