Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek nem teljesülhet be a szerelem?
az egész pár napja kezdődött windhelmben
épp sétálgattam amikor egy ember pletykálni kezdett vmi kis szektáról, elmentem megnézni és úgy döntöttem elvállalok egy kis küldetést, megnézni milyen emberek is ezek, aztán utam során találtam egy lányt serana-t segítettem neki bár ez az említett szektának nem nagyon tetszett szóval együtt lógtunk meg minden de nem tudok kezdeményezni mert még nem jött ki a patch ami elég önbizalmat adna nekem :( mit tegyek?
Hát már nem azért, de semmi esélyed nincs nála, amíg ki nem ürítetek egy troll barlangot. Ott találhattak troll zsírt meg vámpír port, amit összekeverve készíthetsz láthatatlansági elixirt, amivel beosonhatsz Serana szobájába az éjjel. Onnantól már csak az erdei boszorkánytól megszerzendő szerelembájital kell és sínen vagy :)
Ja, de ha mégse jön be, akkor csak FUS RO DAH!
Nóri kifelejtetted a 2.3 as küldetésrészt
amit lv 53on lehet csak felenni és köveelményei az ,hogy nyilt aktust folytasson a 1.34es patch iditása elött 0.76 os MirrorForce és 5.76os SkyFight skillek intrudálsáa közben a Fővárosban a boszorkány unakahugánál, egy NEM rokon fajjal.
Ha ez megvan csak akkro indulhat el az elixírért és ha az elixirt összeszedte, akkor még fenná la veszélye, hogy a Troll hadvezért análisan bünteti, amiért a zsírjukat elszivta, szóval eléggé oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!