Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás előtt, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni! Lassan 11 hónapja vagyok együtt a barátommal, és szakítás előtt állunk sajnos:( Most a héten szerdán, megkért,hogy pár napig ne találkozzunk mert sűrű hete van, sokat kell tanulnia és át kell gondolnia magában pár dolgot, mondtam rendben és nem is nagyon beszéltünk ez idő alatt. Szombatra megbeszéltünk egy találkozót és találkoztunk,hogy megbeszéljük miért kellett neki gondolkoznia... azt mondta nekem,hogy ő nagyon szeret engem mint embert és a lelkitársa vagyok.. de a szeretet és a szerelmet el kell különítenie egymástól..azt mondta lényegében,hogy benne már kicsit kihunyt a szerelem lángja és nem tudja,hogyan legyen tovább.. kérdezte,hogy én hogy érzek mert ha már nálam is akkor szakítottunk volna.. de én nagyon szeretem őt és mondtam,hogy adjon még egy esélyt a kapcsolatunknak.. nem tudtunk mire jutni, végül megegyeztünk,hogy tartunk 1 hetet úgy hogy nem bezsélünk nem keressük egymást, és úgy voltunk vele,hogy ha tényleg hiányozni fogok neki meg ha visszajön az a tűz akkor folytatjuk, ha nem akkor szakítunk.. szerintetek mit tegyek ebbe a helyzetben? és nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni, de nagyon reménytelennek látom a helyzetet,hogy folytassuk..:/ mások azt mondták,hogy tényleg hagyjam gondolkodni és ne mutassam jelét,hogy érdeklődöm felőle mert akkor azt fogja látni,hogy jól megvagyok nélküle és zavarni fogja és jobban kellek majd neki.. ti mit gondoltok? mit lehet ilyen esetekben tenni?

2013. márc. 3. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Kinéz neki egy másik lány, akire kanos is rendesen és úgy tűnik, össze fog jönni neki, ezért téged lepattint. Szeret, mintha a kishúga lennél, de szexuálisan nem kíván. Az pedig elég fontos lenne egy kapcsolathoz.

Végülis rendes tőle, hogy nem csal meg.

Szerintem szakítani fog, csak ezért ment bele a +1 hétbe, mert sajnál.

2013. márc. 3. 18:04
 2/5 A kérdező kommentje:
megkérdeztem,hogy tényleg másik lány van e a dologban és mondja meg őszintén, és mondta hogy őszintén megmondja,hogy nem! és utál hazudni, ebben hiszek neki
2013. márc. 3. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha megbeszéltétek,hogy 1 hétig nem keresitek egymást, akkor ne csinálj semmit, azzal csak rontasz a helyzeteden.

Ha szeret vissza fog menni hozzád. Adj neki idöt, de közben próbáld elengedni, ezzel teszed magadnak a legjobbat.

2013. márc. 3. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Én jártam ugyanígy az exemmel és bizony egy másik lány volt a dologban! Ő is ugyanígy időt kért, meg nem találkozzunk, ne beszéljünk stb. ... a végsőkig tagadta ő is a lányt, még anyukám szemében is, pedig utólag kiderült, hogy már egy éve megvolt neki és hezitált . Kívánom, hogy nálad ne ez legyen, de ha már kihűltek részéről az érzelmek hidd el, jobb most szakítani, mint később .
2013. márc. 3. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig egyértelmű a másik lány, de sajnál téged, ezért tutira nem fogja megmondani. Ha nem lenni 3., akkor nem zavarná annyira, hogy nincs már tűz a kapcsolatotokban. De most sürgős lett neki a szakítás. Megoldást persze nem kínál a probléma orvoslására. A szünet nem megoldás, csak odőhúzás. Várja, hogy esetleg te is rájössz arra, hogy nem is hiányzik neked és nem fog annyira fájni neked, mikor szakít.

Időhúzás sajnálatból.

25L (az 1.)

2013. márc. 3. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!