Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta boldog házasságban/párkapcsolatban élőkhöz szólna a kérdésem. A szerelem első látásra jött és azóta is tartós, vagy lassabban alakult ki köztetek mire kiforrott?
Figyelt kérdés
aug. 1. 20:34
11/16 anonim válasza:
#10 kémia bizony kell, de a kémia meg a szerelem más.
12/16 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám, hogy éreztük, hogy össze tartozunk és teljes lett az életünk, ahogy osszejottunk. Előtte 3 hónapig beszélgettünk, voltak érzéseink, de amikor találkoztunk, akkor jöttünk rá, hogy ez örökké fog tartani. Idén lesz 15 éve, hogy házasok vagyunk 18 éve, hogy együtt vagyunk.
13/16 anonim válasza:
Részemről az első verzió. Amikor először megláttam és beszéltem vele néhány mondatot tudtam, hogy párom lesz ha beledöglök akkor is. Elsőre lerázott....de kegyes volt hozzám a sors, mert labor gyakorlaton párban kellett dolgoznunk és az együtt töltött idő nekem kedvezett, vagyis 24 éve gyötörjük egymást. Állítása szerint nem voltam az esete(szerintem most sem vagyok az), de szeret engem és érezteti velem. :)
14/16 anonim válasza:
Amikor megismertem a férjemet, már túl voltam jópár kapcsolaton és alkalmi szexen, tehát eléggé le voltam már higgadva és volt viszonyítási alapom, milyen embert is keresek hosszútávra. Ő megtestesíti minden elképzelésemet, de az elején nem volt elsöprő rózsaszín köd, vagy hogy szokták ezt mondani. Okos, tanult, helyes férfi, mindenhez hozzá tud szólni, érdeklődő és pozitív ember. Az első randink olyan volt, mintha már évek óta ismertük volna egymást, nagyon egy rugóra járt az agyunk. A házasságunk is ilyen lett, folyton valami felé haladunk, mindig vannak új célok, tervek, jó csapat vagyunk együtt. Gondos férj, jó apja a gyerekünknek, lelkiismeretesen dolgozik, olyan, aki mellett az ember biztonságban, nyugodtan élhet. A szerelem azóta bennem teljesen átértékelődött, mert amit mások szenvedélyes szerelemnek hívnak, abban én sokat csalódtam. Jön, elsöprő és csak romokat, magányt hagy maga után. Nekem ez nem kell.
15/16 anonim válasza:
En is ezt mondanám.
Ami mindent elsopro, heves es amilyen gyorsan jott, olyan gyorsan is ment, szerintem nem szerelem, habem csak fellangolas, a masik ismerete nelkul, de sokanezt nevezik szerelemnek.
Szerintem a szerelem viszont sokkal tartosabb, melyebb es egyaltalan nem pusztit semmilyen formaban. De hat ma a vilag az elobbinek all es haromszor lettem emiatt korabban otthagyva, mert nem a langolast nyujtottam, hanem az erzelmi stabilitast, ami rengeteg (fiatal) ember szamara unalmas…
16/16 anonim válasza:
Én viszont a sokakkal ellentétben amint megláttam, tudtam, hogy ő kell nekem. Alig beszéltem még vele személyesen, de már tudtam. Elötte csak írogattunk egymásnak, de nem attól lettem szerelmes, az csak kíváncsivá tett. 11 éve vagyok vele. Nem mondom, hogy nem kopott meg a szerelmem, azt se állítom, hogy minden zökkenőmentes, de nem múlt el hipp-hopp a "lángolás", ahhoz kellett vagy 7-8 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!