Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan mondjam meg a páromnak?
Tegnap este az anyagiakon összevesztünk, én annyira felhergeltem magam, hogy amikor ő elaludt, én beszálltam a kocsijába, és elhajtottam vele. Az út végén lévő padkára pedig ráhajtottam. Az olajteknő és a kipufogó kilyukadt.
A párom kitett, de volt hová mennem.
Nagyon sajnálom a tettem, haragszom magamra. Hogyan mondjam meg neki, hogy bocsoásson meg?
Rendben lesznek még a dolgok?
Tehát összevesztetek, és azért mert te épp ideges voltál, még fogtad magad beültél az autójába meg is rongáltad a tulajdonát.
Szerintem a bocsánatod addig nem sokat ér, míg nincs benned annyi gerinc, hogy kifizeted neki a kárt amit okoztál!
Mikor tanulják meg az emberek, hogy nem egy brazil szappanoperában élünk: nem engedhető meg következmények nélkül, hogy "idegembe beszűkült az agyam"! Emberek vagyunk, tanuljunk már meg uralkodni magunkon!
Szerintem fizesd ki a kárt, amit okoztál, aztán ha lenyugodtatok, akkor beszélj vele megint, higgadtan. De mi a garancia, hogy nem szűkül be az agyad megint?
Piásan, belőve, idegbajosan soha nem ülünk autóba!!!
Vezetés közben - rossz esetben - csak egyszer lehet hibázni!!!
Ha nem tudsz uralkodni az idegeiden, akkor ülj be egy kád hideg vízbe!
Kerj idopontot a szervizbe vidd el a kocsit es fizesd ki.
Minimum ezzel kezdd a bevallást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!