Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt hogyan mondjam meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan mondjam meg a páromnak?

Figyelt kérdés

Tegnap este az anyagiakon összevesztünk, én annyira felhergeltem magam, hogy amikor ő elaludt, én beszálltam a kocsijába, és elhajtottam vele. Az út végén lévő padkára pedig ráhajtottam. Az olajteknő és a kipufogó kilyukadt.

A párom kitett, de volt hová mennem.

Nagyon sajnálom a tettem, haragszom magamra. Hogyan mondjam meg neki, hogy bocsoásson meg?

Rendben lesznek még a dolgok?

aug. 1. 08:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem szándekosan hajtottam rá. Idegemben beszűkűlt az agyam.
aug. 1. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Fizesd ki a javítást és örülj, ha nem jelent fel, hanem leléphetsz ennyivel tőle.
aug. 1. 09:15
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Tehát összevesztetek, és azért mert te épp ideges voltál, még fogtad magad beültél az autójába meg is rongáltad a tulajdonát.

Szerintem a bocsánatod addig nem sokat ér, míg nincs benned annyi gerinc, hogy kifizeted neki a kárt amit okoztál!

aug. 1. 09:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mikor tanulják meg az emberek, hogy nem egy brazil szappanoperában élünk: nem engedhető meg következmények nélkül, hogy "idegembe beszűkült az agyam"! Emberek vagyunk, tanuljunk már meg uralkodni magunkon!

Szerintem fizesd ki a kárt, amit okoztál, aztán ha lenyugodtatok, akkor beszélj vele megint, higgadtan. De mi a garancia, hogy nem szűkül be az agyad megint?

aug. 1. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Piásan, belőve, idegbajosan soha nem ülünk autóba!!!

Vezetés közben - rossz esetben - csak egyszer lehet hibázni!!!

Ha nem tudsz uralkodni az idegeiden, akkor ülj be egy kád hideg vízbe!

aug. 1. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Viseld a következmènyeket, vagyis javíttasd meg amit tónkretettèl.
aug. 1. 12:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kerj idopontot a szervizbe vidd el a kocsit es fizesd ki.

Minimum ezzel kezdd a bevallást.

aug. 1. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Javittasd meg a kocsit,ez a minimum szerintem. Kérj tőle bocsánatot. Eleinte lehet nehéz lesz es úgy csinál mint akit nem érdekled,de ha szeret és régóta együtt vagytok akkor úgyis megnyugszik. Csak idő kell neki
aug. 2. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!