Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak hogy bánt az anyja? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az anyja ver!!! Azért nem mondtam el a páromnak hogy ver az anyja mert megfenyegetett hogyha elmondom tönkre teszi a kapcsolatunkat és az én életemet.!
Nem szoktam hagyni hogy verjen sokszor szoktam ellen állni de mindig legyőz! Én nem akarok neki vissza ütni mert akkor rögtön rohan a fiához,hogy én megvertem az anyját.
Mit tegyek?
2021. dec. 23. 16:53
1/27 Noren1989 válasza:
Làtlelet,feljelentés, és elköltözöl a putriból.
2/27 anonim válasza:
Jézusom, kik vagytok ti?
Kisebbségiek?
3/27 anonim válasza:
Az anyja már tönkrette a kapcsolata és az életed is, ha vele maradsz. Nyugodtan mondd el. (Nem fog hinni neked.)
4/27 Noren1989 válasza:
#2, vàjt tresre tippelek. A helyesírás túl jó lenne egy dzsippónak.
5/27 anonim válasza:
Na ezért nem kell bekoltozni a szulokhoz, koltozz el!
7/27 A kérdező kommentje:
#6:nem vagyunk cigányok.
2021. dec. 23. 17:15
8/27 anonim válasza:
Pedig mi más lennél ha nem ütsz vissza? Jó állcsúcson vágod hogy letörjön a foga, jó esetben még a nyelvét is leharapja ha éppen szájaskodik veled. Utána meg otthagyod az egész pereputtyot a ge..be!
9/27 anonim válasza:
Nem kell vele talalkozni
Amugy tudhat rola mert valszeg az exével meg vele is igy bánt.
10/27 A kérdező kommentje:
#9: de az exével(a párom) nem bánt így őt imádtam. A páromat se bántotta mivel a fia mindent megcsinált neki.
2021. dec. 23. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!