Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak hogy bánt az anyja? Mit tegyek?
Az anyja ver!!! Azért nem mondtam el a páromnak hogy ver az anyja mert megfenyegetett hogyha elmondom tönkre teszi a kapcsolatunkat és az én életemet.!
Nem szoktam hagyni hogy verjen sokszor szoktam ellen állni de mindig legyőz! Én nem akarok neki vissza ütni mert akkor rögtön rohan a fiához,hogy én megvertem az anyját.
Mit tegyek?
#16:nem mondtam hogy hiszek neki csak ezt mondta. Lehet hogy azért mondta hogy rosszabbul éreztem magam és ha azért tette akkor sikerült neki.
#17:Ha videóra veszem azzal nem érek el semmit.
Anyám apám nem emelt rám kezét, nehogy már egy idegen nő csapkodjon!
Állj ki magadért, szólj a párodnak hogy vér az anyja, ha nem hisz neked akkor soha többé ne menj oda és szakits a pároddal is. A jövőben sem állna ki melletted ha együtt maradnátok vagy maradtok. Hogy lehet létezni egy ilyen kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!