Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kialakulhat a szerelem később is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhat a szerelem később is?

Figyelt kérdés
Ha összejöttem valakivel, aki tetszik külsőre meg belsőre is, vonzódom hozzá, vágyom is rá, ő szerelmes belém, de nekem nem jön az érzés pedig már járunk egy hónapja, akkor később ki alakulhat szerelem vagy nem valószínű? Régóta ismerem, mert előtte barátok voltunk. Kicsit még mindig úgy érzem, hogy az exemet szeretem és néha eszembe jut. Szerintetek reménytelen, hogy szerelmes legyek a mostani barátnőmbe? Már túl vagyunk mindenen úgy mond az ágyban is voltunk, nyaralni is, randizgatunk is szinte mindennap, de nem jön a szerelem érzés, ő meg már rég a rózsaszín ködben van és össze költözne velem.

2024. júl. 18. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Amíg nem lépsz tùl az exeden, addig nem is fogsz senkit szeretni.
2024. júl. 18. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amig az exre porogsz, addig nem tudsz masra. Nem allsz keszen egy kapcsolatra, a legjobb reszerol maradsz le.
2024. júl. 18. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Szetintem ez extöl független. Aki nem mozgat meg az nem mozgat meg.

Lehet te is akkor vagy csak szerelmes ha szakít a másik vagy befigyel neki másik pasi. Jellemzo hogy amig kéznél van addig meg nem kell.

2024. júl. 18. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az állapot, amikor nem szabad kapcsolatba lépni. Én azt gondolom, hogy ha már az elején is hiányérzet van, az később sem fog elmúlni, max szeretetté alakul át, de szerelem sosem lesz.
2024. júl. 19. 01:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Ez csak erős szimpátia.
2024. júl. 19. 08:15
 6/8 anonim ***** válasza:
De azert biztos kiborulnal,ha kirugna...
2024. júl. 19. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Helytelen azt hinnünk, hogy a szerelem hosszas együttlét és kitartó udvarlás gyümölcse. A szerelem a szellemi-lelki rokonság gyermeke, s ha egyetlen pillanat nem hozza létre ezt az összetartozást, hosszú évek alatt sem születik meg soha." /Kahlil Gibran/

Hogy ezzel ki mennyire ért egyet, mindenki döntse el maga. Én tudom magamról, hogy nálam ez csak így működik.

2024. júl. 19. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam volt valami hasonló, barátságból szerelem. De sokszor hiányérzetem volt, "most éreznem kéne a varázst, de nem érzem" állapot... Inkább ragaszkodás volt részemről. Ő biztosan szerelmes volt, nekem ez jólesett, talán azért kezdtem el járni vele.
2024. júl. 20. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!