Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be nem teljesült szerelem?
Tavaly szexkapcsolatnak indult valakivel.
Én közöltem, az elején, hogy vsak szex semmi más.
Ö az első pillanatban belém szeretett.
Akkor a szexet elengedtem vele, ne élje magát jobban bele..
Én 32 ö 43 eves.. telt tavaly a nyár “barátok” maradtunk, utaztunk, beültünk ide oda..
Majd összel elkezdett ismerkedni (43 eves) 22 évessel. A 22 éves visszalépett
Majd januar februartol egy 27 évessel, akinek párja van, de mellette még is massal is kavar..
Ezt marciusban tudtam meg, teljesen összetörtem.. szép lassan nalam is kialakult a szerelem, de ö mar addigra tovabb lepett.
Azt mondta tullepett, de tele van még gyerekkori serelemmel is, de ö 2 nap alatt lezar valakit..
Tölem mar nem akar semmit; elfordult tölem.
Én vagyok a rossz meg a minden, mint valami bünözö, ugy dobott el mint egy zsebkendöt.
Értem, hogy nem vart, tovabb lepett, de mintha meg lenne sertödve es valami nagy hibat követtem el. Mindig öszinte voltam tavaly is iden is.. de szerinte nem öszinte az erzesem.. azert mert nem 2 oerc alatt szeretek valakibe hanem idö kellett , megismertem es az alapjan szerettem bele?
Most nagyon tolja ezt a kapcsolatot látszatban.
Februar ota mintha vissza esett volna a talalkozók száma.
Mindig ez a heti 1-2 talalkozo.. vagy beülnek valahova vagy ott alvas..
ez 6-7 honap utan normalis?
Titkolja, dugdossa, nem szivesen beszel az uj oarjarol senkinek.. bar az uj parjanak van valakije.. de szerinte nem, egyedülallo.. a közössegi oldalak nem ezt mutatjak.
Ez szerintetek milyen kapcsolat?
Nekem nagy vsalodas, bar vannak narcisztikus jegyei, ez kiderült..
Valahol hianyzik.. leginkabb az, hogy ennek igy kellett ilyen modon vegzodnie.
Mintha artottam neki ugy viselkedik velem es tolja az emberek arcaba a nagy “boldogsagot” amiben remenykedik.
De a büszkeseg a makacssag az nagyobb nala..
De birom mikor akkor jonnek ezzel a szerelmes vagyok meg szeretlek dumával mikor a nő másnak is kell és nincs parlagon.
Amig vki ott van kéznél meg a kutya se néz rá, az értéketlen, de ha megjelenik 1-2 másik pöcs akkor azta dejonő feleségul is akarom venni.
Ezt a pasik komolyan elhiszik hogy ilyenkor hirtelen beléjük csap ámor nyila?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!