Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Volt már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Volt már veletek olyan, amikor egy be nem teljesült szerelem miatt az anhedónia állapotába kerültetek?

Figyelt kérdés
Amikor szerelmesek voltatok valakibe, de nem teljesülhetett be, mit éreztetek? Meddig éreztétek? Az életkedvetek elment egy időre? Tudtátok élvezni az életet a gyötrődés ellenére?

2023. jan. 9. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Keresni kell olyan nőt aki nem elérhetetlen.
2023. jan. 9. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen. Pár hónapig nehéz volt kiverni a fejemből, úgyhogy energialevezetés céljából belevetettem magam olyan projektekbe, amiket előtte mindig csak tervezgettem. Aztán szép lassan halványul az emlék, és már nem nagyon foglalkozik vele az ember.
2023. jan. 9. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen, nem is egyszer. Hónapokig depressziós voltam, öngyilkos akartam lenni, kialakult egy minimális alkohol függőség stb. Kínszenvedés volt az egész, sokszor még ma is fáj, ha előjönnek az emlékek.
2023. jan. 9. 21:33
 4/8 A kérdező kommentje:
#1 Nyilván igen, de az érzelmekkel nem mindig lehet bírni.
2023. jan. 9. 21:45
 5/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Régen még lesújtott. De most már? Nagyon max veszek be tüneti kezelésnek némi vodkát, aztán lehúzom a listáról. Utána megyek tovább.
2023. jan. 10. 00:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ember sokmindent túl él de közben bele is hal..

Összetörik a szívünk rengetegszer de valahogy mindig átvészeljük.

2023. jan. 10. 06:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehettek együtt?
2023. jan. 10. 07:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Tudtátok élvezni az életet a gyötrődés ellenére?"

Nem, és ráadásul az volt a legsz@rabb, hogy ISZONYAT hirtelen jött, kb úgy, hogy nem is számítottam rá, illetve nem gondoltam volna, hogy ilyesmi velem megtörténhet. Meging tizenévesnek éreztem magam harminc-valahány évesen. Szerencsére eljöttem, megszűnt az egész, most már elmúlt! Soha többet nem leszek szerelmes!

2023. jan. 10. 23:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!