Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elvártál bizonyos dolgokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvártál bizonyos dolgokat, de a szerelem felülírta, milyen elvárásokat engedtél el? Azok az elvárások később teljesültek?

Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 09:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltak túlzott elvárásaim soha. Nem gondoltam, hogy többet kéne keresnie azért, mert férfi, vagy nem kereshet kevesebbet tőlem, nem volt elvárás, hogy saját háza legyen, mert össze lehet spórolni közösen is (bár nem kellett). A lényeget néztem mindig: szeressük, tiszteljük egymást, passzoljunk, kompromisszumot kötni tudjunk együtt, családcentrikus legyen, céltudatos, érett, hűséges, empatikus, okos.
2023. nov. 30. 09:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Pl. sokáig ugy voltam vele, hogy rendetlen pasit soha, de pont egy ilyet nagyon megszerettem. Egy rendetlen kismalac, de az élet mas területein meg jól teljesít, igy elfogadtam.
2023. nov. 30. 09:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Kb. minden elvemet felülírtam az első szerelmemmel.

Dohányzás, szakáll, bulisabb életmód, szexpózok, munkamánia.

N

2023. nov. 30. 09:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Neten kezdtem ismerkedni a barátnőmmel és az elején leírta, hogy ő elvárja azt, hogy egy férfinak legyen jogosítványa és diplomája, mondván neki van. Azt gondoltam, hogy így kiestem nála és amikor írtam neki, hogy nem rendelkezem ezekkel nem is válaszolt. Aztán fogtam a bátorságomat elhívtam randizni, tök jól összeilletünk, nagyon jókat beszélgettünk és már ő az én párom. Motiváltabb lettem a jogsi megszerzése miatt és azt is mondta, hogy támogat, ha kell anyagilag, mivel nincs nagyon pénzem rá és egyre drágább a megszerzése. Elkezdtem tanulni a kresz szabályait, az autók felépítését és igaz kissé félek a vezetéstől, de lehet később hasznomra fog válni. Ha a barátnőm visszautasított volna a hiányosságaim miatt most nem lenne bennem ez a motiváció.
2023. nov. 30. 10:55
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Nekem ez nőként nem tetszik, hogy a punci mozgat minden férfit. Valahogy kisebbek tőle a szememben.
2023. nov. 30. 13:28
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 Társaslények vagyunk
2023. nov. 30. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
#5: A nők egy része is mindenre képes a f*rokért, akkor ők is kisebbek a szemedben, ugye?
2023. nov. 30. 15:40
 8/10 anonim ***** válasza:
21%
Társas lény nem párkapcsolatot jelent, hanem akármilyet. A szüleid, a testvéred, családod, barátaid is motiválhattak volna, de egy vágás irányítja az életed. Gáz.
2023. nov. 30. 15:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Én úgy képzeltem el, hogy a leendő férjem családjával imádjuk egymást. Ehhez képest van egy testvére, na hát ilyenkor sajnálom, hogy törvény bünteti a gyilkosságot :D

Illetve abból engedek, hogy ő nem annyira szociális, nehéz neki átjönnie pl a családomhoz, barátaimmal elmenni valahova, stb. Illetve még egyetemista, pedig nem 20 éves, én meg már dolgozó emberrel akartam együtt lenni. Ő diákmunkás.

Korábban volt hogy próbáltam ennél nagyobb dolgokat is elnézni, de mindig csak megszívtam. Pl hogy az exe a legjobb barija (dugtak), nem nagyon szeret beszélni napközben, sokat kockul, olyan egyetemre akar menni, ami bentlakásos (nem csak szimpla koli), vagy eleve messze lakott és nem volt hajlandó Bp re költözni soha. De szerintem ilyen nagy dolgokat nem kell elfogadni.

2023. nov. 30. 17:37
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Na, ez nálam pedig kizáro ok kérdező! Ha nem megfelelő a pasi anyagi helyzete, én nem fogom pénzelni, "készbe" szeretnék menni, nem én "felfejleszteni" - A miheztartas végett : Van jogsim, autóm, lakásom! (Nem, nem rakták alám) Egyszer volt, hogy engedtem....SOHA!!!! a büdös eletbe csóró pasit.
2023. nov. 30. 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!