Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egymásba szerettek a szeretoddel akkor miért nem jössz össze vele?
Ha mind a ketten szerelmesek vagytok akkor miért nem léptek miert nem valasztjatok a boldogsagot?
Többször hallottam már ha szerelmes akkor válik, de gyakorlatban mégsem így van.
Ez szerintem ennél sokkal összetettebb, mint ahogy itt sokan leírják. Mennyi ideje tart a titkos kapcsolat, mennyi ideje tart a házasság, vannak-e gyerekek, az első ilyen eset, vagy jönnek mennek a szeretők, milyen az a házasság stb-stb?
Saját példám: én már az elején, amikor beleszerettem egy másik férfiba és rájöttem, hogy vele akarok lenni, elváltam, még mielőtt szexuális kapcsolat lett volna köztünk. Nem azért, mert közös jövőt terveztem a másikkal, hanem azért, mert ebből jöttem rá, milyen rossz a házasságom. Akkor is elváltam volna ha a harmadik (aki akkor még korántsem volt biztos kapcsolat) eltűnik.
Ő már régóta elvált, a felesége lépett le. Amikor velem találkozott volt barátnője, ő is szakított. Családot, gyerek(ek)et nem hagyott volna ott, bármennyire szeret, ezt tudom. A gyereke miatt ezt nem vállalta volna be. Úgy nem lett volna jövőnk, ha én elválok akkor sem.
Így is hosszú hónapokig vívódtunk, nem volt egyszerű menet, amíg teljesen felvállalt lehetett a kapcsolatunk, de most már együtt élünk, működtetjük a hétköznapokat, és töretlenül szeretjük egymást, és boldogok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!