Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egymásba szerettek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egymásba szerettek a szeretoddel akkor miért nem jössz össze vele?

Figyelt kérdés

Ha mind a ketten szerelmesek vagytok akkor miért nem léptek miert nem valasztjatok a boldogsagot?

Többször hallottam már ha szerelmes akkor válik, de gyakorlatban mégsem így van.

2024. júl. 11. 22:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ez szerintem ennél sokkal összetettebb, mint ahogy itt sokan leírják. Mennyi ideje tart a titkos kapcsolat, mennyi ideje tart a házasság, vannak-e gyerekek, az első ilyen eset, vagy jönnek mennek a szeretők, milyen az a házasság stb-stb?

Saját példám: én már az elején, amikor beleszerettem egy másik férfiba és rájöttem, hogy vele akarok lenni, elváltam, még mielőtt szexuális kapcsolat lett volna köztünk. Nem azért, mert közös jövőt terveztem a másikkal, hanem azért, mert ebből jöttem rá, milyen rossz a házasságom. Akkor is elváltam volna ha a harmadik (aki akkor még korántsem volt biztos kapcsolat) eltűnik.

Ő már régóta elvált, a felesége lépett le. Amikor velem találkozott volt barátnője, ő is szakított. Családot, gyerek(ek)et nem hagyott volna ott, bármennyire szeret, ezt tudom. A gyereke miatt ezt nem vállalta volna be. Úgy nem lett volna jövőnk, ha én elválok akkor sem.

Így is hosszú hónapokig vívódtunk, nem volt egyszerű menet, amíg teljesen felvállalt lehetett a kapcsolatunk, de most már együtt élünk, működtetjük a hétköznapokat, és töretlenül szeretjük egymást, és boldogok vagyunk.

2024. júl. 15. 09:28
 22/22 Laboda Tímea válasza:
Nehéz dolog ez a szeretői téma én ezt aláírom. Aki tudja, úgy csinálni, hogy tényleg csak az életét akarja " feldobni' vele, arra jó. Nem dicsekszem vele, de nekem is 5 évig volt egy szeretőm. és fél éve lett vége most. 34 éves voltam amikor találkoztunk, jóval idősebb is volt. Nem terveztünk semmit, megtörtént minden aminek kellett. Mivel mindketten tudtuk, hogy nincs jövője, nem képzeltünk bele többet, amíg Ő nem lett szerelmes. Én vetettem véget Neki, és csak azért, mert nem akartam, hogy annak ellenére senki nem tudott semmit, hogy beleképzelje a való életbe a viszonyunkat, mert azt mindenki tudja, hogy a szeretői viszony a való életben szinte sose, vagy nagyon ritkán működhet... Azóta nekem lett egy rendes kapcsolatom. Meg kell találni a módját, hogy az ember mikor érzi úgy hogy egy ilyennek véget kell vetni.
júl. 18. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!