Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minnel tobb ideig vagy egyutt a szeretoddel annal jobban megszereted vagy ha nem is szereted meg de annal jobban kotodsz hozza?
Nem biztos. Ha túl hamar töltök egyutt időt egy pasival, hamarabb unom meg. Szerintem a túl sok egyutt töltött idő egymas megunásához vezet. Egyenesen.
Ezért a titkos szerelmek legnagyobb ellensége egymás “megkapása” és minél több együtt töltött idő.
Az biztos, hogy sok egyutt töltött idővel megszokod a másikat es azt mondja anyám, hogy a megszokás rosszabb mint a szerelem. Ez is igaz.
De hogy par heten es hónapon belül megöli az izgalmat es a varázst az is biztos. En 2 hónap folyamatos egyuttlet utan áttértem apácába es lemenekültem a térképről
Csak ahhoz fog kötődni ami által valamilyen "haszonra" tesz szert.
Vagyis csak addig kötődik amíg megkapja a szeretőtől ami éppen kell neki.
Például szexet, lelki szemetes szerepét, jó beszélgetéseket, ha együtt is dolgoznak (ami gyakori) akkor a munkahelyen is lesz aki megérti a munkahelyi problémáit, van aki segíti a munkáját.....
Amint megváltozik az élethelyzete valamilyen szempontból, például elköltözik, munkahelyet vált, új társaságba kezd el járni, a családjában történik valami stb, attól kezdve nem fog számítani a szerető.
Ugyanis a szerető az egy lecserélhető elem a történetben. Ha elköltözik, munkahelyet vált, majd lesz az új helyen új szeretője.....
Ha nem tud már "kinyerni" a szeretőből semmi hasznot akkor keres egy másikat, bármilyen nagy is volt az összhang amíg a szeretővel volt. Nagyon ritka az aki elválik és utána tisztességesen felvállalt kapcsolatban lesz a másikkal. Általában nagyobb úr a pénz és a vagyon, mint a szeretőhöz való kötődés.
Persze ilyenkor lehet meglátni az illető valódi énjét. Hogy mekkora duma volt a fene nagy kötődés (szerelem).....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!