Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés volt amikor legeloszor találkoztál a szeretoddel férjed /feleséged hata mogott?
Figyelt kérdés
Milyen erzesek kavarogtak benned? Nem feltel? Stb.. Csak kíváncsiság :)2021. szept. 26. 21:14
A kérdező szavazást indított:
Féltem a lebukástól
Nem érdekelt ha meglat valaki
"végre szabad vagyok" érzés
Lelkiismeretfurdalást éreztem
24 szavazat
1/7 anonim válasza:
Jó, mert nagyon vágytam rá.
Nem volt lelkiismeretfurdalásom. Évek óta nem volt szex itthon. N
2/7 A kérdező kommentje:
:))
2021. szept. 26. 22:02
3/7 A kérdező kommentje:
Valaszokat is várok aaam ☺️ :D
2021. szept. 27. 08:53
4/7 anonim válasza:
Vegyes erzesek voltak. Amikor legelöször talalkoztam a szeretömmel, vagytam mar ra akkor is, de nem törtent semmi. Összeölelkezve aludtuk. Igy is megcsaltam a parom, hatalmas lelkiismeret furdalassal a vallamon.
Aztan amikor masodszor talalkoztunk, vagytam ra ismet, tesileg es lelkileg is. Mikor ott feküdtünk egymas mellett meztelenül, hatalmasat sohajtottam es jött az erzes,hogy megtegyem? ne tegyem? De vegül megtörtent. Nagyon jo volt vele lenni, nem csak az agyba, hanem elveztem maga a tarsasagat is.
...aztan hazamentem a parom melle. Ördögi kör volt ez.
5/7 anonim válasza:
Csodalatos. Gyonyoru, olyan, amikor azt erzed, ha most halnek meg, boldogan halok meg.
N
6/7 anonim válasza:
Csak feküdtem utána az ágyon, hogy húúú, ilyen is lehet a szex, ő meg is kérdezte, hogy ennyire ki voltam e éhezve a finom f@szra. De ez még akkor történt, amikor exemmel éltem.
7/7 anonim válasza:
Mikor először találkoztunk, akkor még nem is gondoltam arra, hogy mi lesz ebből. Csak egy randi volt, aminek a végén el is csattant az első csók. Utána szép lassan kialakult. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!