Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Pár hónapja találkozgatok, beszélgetünk egy lánnyal, szerintetek többet érez mit barátság / tetszem neki / szerelmes?

Pl ilyeneket csinál:

Messengeren minden nap jó reggelt kiván kb ahogy felkel és kérdezi mi a helyzet, hogy vagyok,

mindig nevetgél, pont talalkoztunk de el kellett mennem és megkérdezte elkísérhet e, nem volt szerintem hideg még is azt kérdezte nem e fognám meg a kezét mert fázik. Szóval ilyesmiket.

2024. júl. 6. 16:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kétségbeesetten vágyik arra, hogy elégítsd ki minden téren...
2024. júl. 6. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
21%

Minek agyalsz ezen?

Elhivod moziba meg.dgod es kesz.

Ha közben meg nemet mond vmire akkor meg ujratervezés. B tervek.

2024. júl. 6. 16:58
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Felmosórongy. Bármikor viheted a WC-be, bokorba. Annyira oda van érted, hogy rendesen teper, felcserélte a szerepeket. XD
2024. júl. 6. 17:01
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Te tényleg ennyire kretén vagy, hogy ezt itt kell megkérdezned?

Mi a francért találkozgatsz egy lánnyal, ha a legnyilvánvalóbb dolgokkal sem vagy tisztában? Hány éves vagy, 11?

2024. júl. 6. 17:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Ok, félreérthetően írtam, nem úgy találkozgatok, hogy randin hanem hogy összefutunk valahol nem megbeszélten. Ilyen hülye én sem vagyok, hogy randizok valakivel és azert kérzdezgetem.
2024. júl. 6. 17:13
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Ő nem bánja, hogy randizol-e vele vagy se. Nem látod, hogy kapar mint a tüzelő szuka? Fúj még 5 millaért se dugnám meg. Szinte biztos, hogy le nem tudnád magadról vakkarni. 🤣
2024. júl. 6. 17:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Sejtettem én is, hogy erről van szó, hogy bejövök neki, ide csak megerősítés miatt írtam. Nem akartam leégetni magam, hogy csak én értem félre és csak barátként tekint rám, az volt furcsa, eddig nem akart 1 lány sem csak úgy "felszedni" főleg azért is voltam részben bizonytalan mert én elég átlagos vagyok, ő meg hát elég jól néz ki. Ja és messengeren volt, hogy küldött át több képernyőképet, hogy fel akarják szedni, ő meg lepattintotta őket.
2024. júl. 6. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
78%

Hívd el randira bakker :D

F

2024. júl. 6. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Neked bejön a lány?
2024. júl. 7. 12:13
 10/11 A kérdező kommentje:

9.

Persze, hogy be. 😅

2024. júl. 7. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!