Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiu odaszolt nekem az utcan hogy szep vagyok, gunyolodott vagy kedves probalt lenni?
Figyelt kérdés
Talalkoztam mar tiszteletlen fiukkal az utcan akik odaszoltak csunyakat nekem ez teljesen mas volt.
Beszelgetett, elmentem mellette es nezett engem aztan azt mondta " de szep vagy" es korulotte teljesen csend volt pesig ott voltak vagy 4en. Szerintem nem ilyen a szituacio amikor valaki gunyolodni akar. Tegnap is lattam ezt a fiut, de mar ra se merek nezni mert nem tudom mi volt ez, es kicsit tetszik.
2024. júl. 3. 12:38
A kérdező szavazást indított:
Kedves akart lenni
Gunyolodott
13 szavazat
1/7 anonim válasza:
Mindegy. Utcán nem illik hangosan véleményezni senkit.
2/7 anonim válasza:
"mar ra se merek nezni mert nem tudom mi volt ez, es kicsit tetszik"
Szépnek tartott, és ezt kimondta.
Attól még nem kell félned tőle, ránézhetsz.
3/7 A kérdező kommentje:
1. Fialatok vagyunk, miert ne lehetne kedves? Nem rosszat mondot hanem kedveset kedvesen.
2024. júl. 3. 12:53
4/7 A kérdező kommentje:
2. Hat remelem nem gunyolodasbol mondta
2024. júl. 3. 12:53
6/7 anonim válasza:
Hangsúly fontos lenne. Mindkettőt eltudom képzelni
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves hangsuly volt
2024. júl. 3. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!