Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek csak gúnyolódott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak gúnyolódott rajtam?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik és nagyon sokat beszélgetünk egymással csak hogy a mai napon nagyon furcsán viselkedett és ezért én megkértem egyik ismerősömet aki tudta a lány FB - jelszavát hogy lépjen bele a Facebe és keresse ki a rólam szóló beszélgetéseket és mentse le Fényképre. 1 - Első Fénykép [link] 2 - Második Fénykép [link] Szerintetek csak gúnyolódtak rajtam? Mert én úgy látom igen :(

2013. márc. 20. 21:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
már bocs, de mekkora parasztság feltörni? Meg is érdemled
2013. márc. 20. 21:22
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
Igazat adok az első hozzászólónak, hogy képzelted, hogy feltöröd valaki facebook-ját?!?! Bunkóság felső fokon! Egyébként pedig egyértelmű, hogy gúnyolódott.
2013. márc. 20. 21:32
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Te mi a büdös francot képzelsz magadról? Nyomorult, ne csodálkozz. A csaj helyébe még fel is pofoználak. Alattomos suttyó vagy.
2013. márc. 20. 21:32
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem én törtem fel a Facet hanem az ismerősöm és nem fel törte hanem tudta a Jelszavát a lánynak és belelépett.-.-'
2013. márc. 20. 21:35
 5/16 anonim ***** válasza:
De te kérted meg! Mindegy, úgy sincs annyi agyad hogy felfogd
2013. márc. 20. 21:36
 6/16 anonim ***** válasza:
te meg csak elolvastad az üzeneteit...
2013. márc. 20. 21:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyakorlatilag mégis feltörés! Te örülnél neki, ha valaki csak úgy spontán belépne az fb-dre és olvasgatná amiket másokkal beszélgetsz?! SEMMI KÖZÖD a csaj magánbeszélgetéseihez!!!!
2013. márc. 20. 21:43
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Ja, mindenki eltereli a témát. A lényeg az, hogy ezek is csak kis beképzelt, elkényeztetett, felszínes, buta l.bák és még szegény srácot támadjátok, hát gratuláok. Nektek se esne jól lányok, ha eg fiú kigúnyolna titeket, hog ymilyen ronda műnők vagytok. Mertz a mai csajok smink éns divatccucok nélkül olyan rondák lennének, hogy rájuk sem mernék nézni.
2013. márc. 20. 21:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nade ahhoz semmi köze nincs, hogy a csaj kinek mit ír facebook-on!
2013. márc. 20. 21:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Mellesleg baromi nagyon néznél te idióta, ha itt akármelyik válaszoló FELISMERNÉ A PROFILKÉPÉT!!!???? Igen, valóban, a csajtól sem szép, hogy kigúnyol, de így már semmin ne akadj fenn. :)
2013. márc. 20. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!