Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak gúnyolódott rajtam?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik és nagyon sokat beszélgetünk egymással csak hogy a mai napon nagyon furcsán viselkedett és ezért én megkértem egyik ismerősömet aki tudta a lány FB - jelszavát hogy lépjen bele a Facebe és keresse ki a rólam szóló beszélgetéseket és mentse le Fényképre. 1 - Első Fénykép [link] 2 - Második Fénykép [link] Szerintetek csak gúnyolódtak rajtam? Mert én úgy látom igen :(2013. márc. 20. 21:20
11/16 A kérdező kommentje:
Jólvan na!:/ Szakítsátok le a harisnyámat és rugdossatok már meg ezért. Ne szószerint most ironikus voltam. Na szóval ha nem szóltam volna az ismerősömnek hogy mentse le a rólam szóló beszélgetést akkor mégis honnan tudhatnám hogy miket gondol rólam? Elmondaná valaki? Beismerem hogy túlzásba vittem a dolgokat és hogy személyi jogokat sértettem amiért a rendörség is büntethetne. De most volt más választásom? :(
2013. márc. 20. 21:57
12/16 anonim válasza:
Képzeld, mindig mindenki ezen gondolkozik...'Mit gondolhat rólam vajon XY?' Mégsem csinál ilyet mindenki!!!Egyébként meg abból, ahogy veled szemben viselkedik (főleg, ha ott vannak a barátnői), általában le lehet szűrni, hogy komolyan vesz-e téged, vagy csak te vagy az ügyeletes hülyegyerek, akin nevethetnek.
13/16 anonim válasza:
ha ezt megegyszer meg mered csinálni levagom a pocsodet
14/16 anonim válasza:
Undorítók az ilyen kis ribancok,akik másokon gúnyolódnak, viszont ez a facebookban való turkálás sem egy korrekt dolog, de így legalább megtudtad, hogy milyen fasza csajjal állsz szemben. Tehát neked tisztítótűz jár a csajnak meg pokol, az örök kárhozat :D Háháhá, hagy égjen! :D
15/16 anonim válasza:
Nem azért a két szem babért de az is egy k..-va nagy bunkóság valakit a háta mögött kigúnyolni holott biztos a lány is vette az adást hogy tetszik a srácnak,meg is érdemelte az a hülye liba hogy beléptek Facebookos oldalára,ő is megtanulhatja hogy talán nem kéne mást cikizni egy közösségi oldalon,mert ezzel vállalja azt a következményt hogy a sértett tudomására jut hogy egy ilyen lökött p...-a több ember elött gúnyolódás célpontjává teszi,na hát őt is jól felképelném hogy megtanulja a tisztességet ami manapság már csak a mesébe létezik.
16/16 anonim válasza:
és te ezt még ide fel is mered tenni???:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!