Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok,ha összeköltözés után benyögné a párotok,hogy ő nem akar együtt aludni,és neki külön szoba kell? Sőt, nagyon együtt sem akarveletek lenni,úgy?
Figyelt kérdés
2024. jún. 22. 12:40
1/11 anonim válasza:
Ha nem szeretne velem lenni, mi értelme a kapcsolatunknak?
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem, ez alapján társfüggőség. Ha már megvan, nem éri szó a ház elejét.. mert "van valakije".
2024. jún. 22. 12:43
4/11 anonim válasza:
A külön alvást adom, mert nem viselem el a horkolást. De ezt nyilván érdemes előre egyeztetni.
5/11 anonim válasza:
Kérdező, fölöttébb gazdag és tartalmas lehetett kettőtök között a kommunikáció, ha ez csak most derült ki róla.
6/11 anonim válasza:
Aha. Hát akkor ki se pakoljon, mert mehet tovább. Nem szeretem, ha hülyének néznek.
7/11 anonim válasza:
A külön szoba az teljesen ok, úgy jobban ki tudja magát pihenni az ember, más hőmérsékletet szeretnek, tv-re/töksötétben alszik el, nyitott/csukott ablak, az egyik horkol, más időpontban kelnek, ez teljesen praktikus, mi is így alszunk, szüleimnél is ez volt/van. De: ettől még természetesen szeretjük egymást, vágyunk egymásra, rendszeresen szeretkezünk. Aki szexmentesen, külön szobában képzeli az összeköltözést, azt nem párkapcsolatnak hívjuk, hanem lakótársnak.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem ez a társfüggőség, ez simán egy rossz kapcsolat.
Vagy másoknak akarja mutatni hogy van párja de nem akar valójában.
Vagy téged nem szeret igazából.
De bármelyik van neked lépned kéne kifele az ajtón, mert ebben neked semmi jó nem lesz.
9/11 anonim válasza:
"Sőt, nagyon együtt sem akarveletek lenni, úgy."
Szakítanék és szétköltöznék.
10/11 anonim válasza:
Nézd, nekem nagyon alacsony a libidóm, megértem, akinek szintén az, vagy aszex. Azt is megértem, akinek kell a saját hely.
De azt nem tűröm, hogy valaki arra apellál, hogy ha összeköltözünk, akkor eggyel nehezebb lelépnem, és inkább beletörődöm a helyzetbe, és vele maradok. Ez hatalmas red flag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!