Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miből veszitek észre kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből veszitek észre kapcsolat elején h a másik egyre jobban szerelmesedik beletek nyilvan ha nem mondja ki?

Figyelt kérdés

2024. jún. 17. 15:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kedveskedik, egyre több időt akar együtt tölteni, bókolgat…
2024. jún. 17. 15:25
 2/12 anonim ***** válasza:

kinél mi....ki csak megjátssza ki pedig nem.

de nagyjából amit #1 is ír.

plusz gyengéd, figyelmes, türelmes...

jobb helyeken ez megmarad kapcsolat alatt is.

2024. jún. 17. 15:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Onnan, hogy ki mondja és ki is fejezi. Nekem kevés, hogy csak kimutatja.
2024. jún. 17. 15:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Vannak olyan mondatok, amikben ezt effektíve nem mondják ki, hogy "szerelmes vagyok beléd", "vagy egyre inkább beléd zúgok", de mégis ezt sugallják vagy jelentik. Ilyen például az, hogy volt egy szép helyen, de jobban élvezte volna, ha én is ott vagyok. Meg hogy 3-4 nap után már nagyon hiányoztam neki (és nem, nemcsak dugás miatt). Hogy mekkora öröm neki az, ha én örülök valaminek.
2024. jún. 17. 16:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Én magamon talán úgy veszem észre h többet akarok vele lenni még többet bohócok neki még mondom h hiányzik. Nemtudom h ő is érzékeli e. Iszont én nem látok rajjta változást nem tudom akkor ő nem szeret egyre. Jobban belém?
2024. jún. 17. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem érzékeli...vagy ami szerinted világos az nem biztos h neki is
2024. jún. 17. 16:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Első helyre priorital, velem akar lenni, vinni a barátaihoz családjához, ha nem megyek, inkabb ő se mert inkább velem van. Vagy haza se megy vacsizni se.

Csak egy szerelmes lehet ilyen.

2024. jún. 17. 16:27
 8/12 anonim ***** válasza:
#3 na nekem pont nem számít, hogy mondja-e, a legnagyobb hantáslegények bármit bekamuznak :D A tettek beszélnek és a viselkedése, az az, ami igazán számít.
2024. jún. 17. 16:55
 9/12 anonim ***** válasza:

kedveskedik, a kedvemben próbál járni, emlékszik mindenre amit mondtam

több időt szeretne velem tölteni

egyszerűen látszik az arcán is és a kommunikációból is lejön

2024. jún. 26. 14:33
 10/12 Senior Séf ***** válasza:
Minden idő kevés neki, amit veled tölthet.
2024. jún. 26. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!