Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek barátság extrákkal kapcsolatba valakivel, akibe szerelmesek vagytok?
Jujjj...
Akkor szépen sorban.
1. NEM mennék bele szexkapcsolatba azzal, akibe beleszerettem. Vagy rendesen vagy sehogy.
2. Fogadd el, hogy ez valószínűleg addig fog tartani, amíg vissza nem megy. Piszkosul fog fájni, ha vége lesz. Ezzel együtt mennyire éri meg belemenni?
3. Mondd el neki azt is, hogy szerelmes vagy, és azt is, hogy szűz. De azt is tisztázd, hogy elfogadod, hogy ez egy határidős szerelem, és nem vársz ígéreteket. Csak nem akarod kihagyni.
Aztán ha neki is oké, és összejöttök, akkor éljetek a mának. Később szép emlékek lesznek ebből a rövid időszakból.
De ha vége, akkor ne gubózz be, éld tovább az életed.
Belementem, de nagy érzelmi hullámvasutat és sok fájdalmat is okozott.
Szűzként viszont nem mennék bele.
Dettó, mint a 7-es válaszoló..:/ Én is, két sráccal is pofára estem. Soha többet nem szeretném ezt àtèlni.
Bár, az is igaz, hogy ők nem tisztázták ezt le velem előtte, ilyen korrektül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!