Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belemennétek barátság extrákka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek barátság extrákkal kapcsolatba valakivel, akibe szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok és még szűz, mindig is a jövendőbeli szerelmemnek tartogattam magam. Megismertem egy külföldi egyetemistát, akibe fülig beleszerettem, de ő sajnos nem visszonozza az érzéseimet. Nem merem elmondani neki, hogy szeretem. Azt megbeszéltük, hogy tetszünk egymásnak, de előre mondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot, mert hamarosan visszamegy a hazájába és nem akar hamis igéreteket tenni. De nem tudok neki ellenállni, párszor csókolóztunk, és elolvadok akárhányszor csak hozzámér. Ti mit tennétek a helyemben? Lefeküdnétek vele? Vagy szerintetek csak rosszabbá tenné a helyzetet?
2023. aug. 22. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Jujjj...

Akkor szépen sorban.

1. NEM mennék bele szexkapcsolatba azzal, akibe beleszerettem. Vagy rendesen vagy sehogy.

2. Fogadd el, hogy ez valószínűleg addig fog tartani, amíg vissza nem megy. Piszkosul fog fájni, ha vége lesz. Ezzel együtt mennyire éri meg belemenni?

3. Mondd el neki azt is, hogy szerelmes vagy, és azt is, hogy szűz. De azt is tisztázd, hogy elfogadod, hogy ez egy határidős szerelem, és nem vársz ígéreteket. Csak nem akarod kihagyni.

Aztán ha neki is oké, és összejöttök, akkor éljetek a mának. Később szép emlékek lesznek ebből a rövid időszakból.

De ha vége, akkor ne gubózz be, éld tovább az életed.

2023. aug. 22. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Belementem, de nagy érzelmi hullámvasutat és sok fájdalmat is okozott.

Szűzként viszont nem mennék bele.

2023. aug. 22. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. aug. 22. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor menj bele, ha elfogadod, hogy összefog törni a szíved.
2023. aug. 23. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
Igen.
2023. aug. 23. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Belemennék. Viszonzatlanul szerelmes vagyok 3 éve, már mindent megadnék azért is ha csak szexre kellenék neki.
2023. aug. 24. 01:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Belementem kétszer is. Nem lett jó vége. Csak a fájdalom volt belőle és most meg évekkel később ég a pofám, hogy ennyire hagytam magam kihasználni és mennyire megaláztam magam.
2023. aug. 24. 13:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Dettó, mint a 7-es válaszoló..:/ Én is, két sráccal is pofára estem. Soha többet nem szeretném ezt àtèlni.

Bár, az is igaz, hogy ők nem tisztázták ezt le velem előtte, ilyen korrektül.

2023. aug. 24. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!