Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szűnik meg a "szeretet"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szűnik meg a "szeretet" egy házasság után? Váláskor? Normális, ha utalkozás van?

Figyelt kérdés
A férjemmel válni fogunk. Ő pár hónapja nást szeret, akivel együtt is él napokon belül. Velem, a gyereke anyjával az elmúlt hónapokban, miután kiderült, hogy el akar válni, tiszteletlen, önző és pofátlan. Normális kommunikációra kb. képtelen. Azt mondja azért, mert én nem tudtam kordában tartani az érzéseimet, miután el kezdtett a nőjéhez járogatni, közvetlen azután, hogy kimondta válni akar. Én sokat "hisztiztem" és voltam kiakadva, mondtam nem szép dolgokat a nőjéről, róla. Eldobott, mint a szemetet és rögtön lecserért. Ennek kb 3 hónapja és most kezek megnyugodni. Szóval úgy érzem megvet, kb. utál, úgy néz rám, mint egy véres rongyra. Rám, akit feleségül vett, akivel felépített egy egzisztenciát, aki kitartott mellette és hűséges volt, aki a világrahozta a szeretett fiát. Hogy tud ez egyszercsak megszűnni és utálatba, gyülöletbe átfordulni? Nem alkoholizálilunk, nem vagyunk szenvedélybetegek. Szimplán eltávolpdtunk egymástól, de sosem éreztem még ilyet tőle, mint az utóbbi időben, ez csak azért van, mert szerintem jogosan felháborodtam, csalódtam? Normális az ilyen? (13 év együtt lét, 6 év házasság után)

2024. jún. 17. 05:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gondolom fájt neki h lehordtad a nőejét mert szereti. A másik biztos van buntudata h ilyet csinált csak nemtudja kezelni, ezért inkább hárítja a felelősséget, okot keres arra h miért csalt meg. Ezzel nyugtatja magát. Ha nem érdekelned semmilyen szinten leszarna . Mivel így viselkedik valószínű nem tudja kezelni ezta kettossseget h kiderult a dolog
2024. jún. 17. 16:11
 12/14 A kérdező kommentje:
A felelősséghárítás a specialitása... amióta felelősséget kellene neki vállalnia (van gyerek) sajnos nem sikerült kialakítania ezt nagában. Valószinűleg azért is menekül a házasságunkból és érzi jobban magát ott, ahol körbe van rajongva és egyenlőre semmit nem kell mutatnia abból, hogy egy felelősségteljes felnőtt lenne (sajnos nem az)...
2024. jún. 18. 06:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen létezik bár az én esetemben fordított a helyzet az utálkozás egy kicsit erős de harag az mindenkiben van.

2019-ben a volt feleségem összejött egy másik pasival majd rá két évre el is hagyott.

Még talán ezt le is nyeltem volna de ahogy viselkedet velem az már nem volt szép.

Amikor már sejtetem,hogy van valakije én rákérdeztem de ő mindent tagadott.

Kértem üljünk le beszéljük meg a problémákat és keresünk rá megoldást de ő azt mondta nincs semmi gond.

Ez volt az első sérelmem esélyt sem kaptam tőle,hogy tisztázzuk mi a gondja velem.

Aztán 2020-ban váratlanul kórházba kerültem és életmentő műtétet hajtottak végre.

De ez sem érdekelte,a nagy szerelem ugyan úgy tombolt benne kifelé mutata a szerető feleséget de nem igazán érdekelte mi is van velem.

A gyerekek is tudták ezt és ők is megharagudtak az édesanyukra.

Majd 2021 májusában amíg én dolgoztam összecsomagolt pár darab ruhát a gyerekekről egy-egy fényképet és lelépett az új pasijához.

Mindenkinek küldött egy SMS-t,hogy elment a 3 gyerek közül 2 vidéken él és már felnőttek.

Ezért nagyon megharagudtak rá az elmúlt 3 évben csak egyszer találkoztak és csak néha írnak egymásnak.

Az édesanya is kiosztota ezért nem is tartja vele a kapcsolatot.

Én is haragszok rá és a mai napig fáj amit velem tett nehéz elfelejteni 28 év házasságot.

Mindig is összetartó család voltunk 2021 májusáig,biztos bennem is volt hiba de,hogy mi azt már nem fogom megtudni egyébként semmi káros szenvedélyem nincs.

Nem dohányzok nem iszok alkoholt soha nem csaltam meg és soha nem emeltem rá kezet és mégsem voltam jó.

Senki nem tudja elfogadni az új párját az anyósom kijelentette,hogy nem akarja látni ő hozzá ne is menjenek a gyerekek sem akarnak vele megismerkedni.

2024. jún. 18. 17:20
 14/14 A kérdező kommentje:

13-as. Sajnálom, hogy így alakuld a sorsod. Lehet, hogy hülyeség, de próbálj megbocsátani magadnak és neki is, az kell ahhoz, hogy elengedd és boldogan élhesd az életed te is! Legalábbis mindenki ezt mondja. Én is ezt szeretném tenni, rohadt nehéz. Nálam annyira gyorsan történt minden, hogy felfogni nem volt időm. Sokak szerint kellene az elégtétel, hogy ö se legyen boldog... én ezt nem akarom. Te se akard! Inkább akard, hogy TE boldog legyél! :)

Köszönöm a válaszod és minden jót kívánok! :)

2024. jún. 18. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!