Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szűnik meg a "szeretet"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szűnik meg a "szeretet" egy házasság után? Váláskor? Normális, ha utalkozás van?

Figyelt kérdés
A férjemmel válni fogunk. Ő pár hónapja nást szeret, akivel együtt is él napokon belül. Velem, a gyereke anyjával az elmúlt hónapokban, miután kiderült, hogy el akar válni, tiszteletlen, önző és pofátlan. Normális kommunikációra kb. képtelen. Azt mondja azért, mert én nem tudtam kordában tartani az érzéseimet, miután el kezdtett a nőjéhez járogatni, közvetlen azután, hogy kimondta válni akar. Én sokat "hisztiztem" és voltam kiakadva, mondtam nem szép dolgokat a nőjéről, róla. Eldobott, mint a szemetet és rögtön lecserért. Ennek kb 3 hónapja és most kezek megnyugodni. Szóval úgy érzem megvet, kb. utál, úgy néz rám, mint egy véres rongyra. Rám, akit feleségül vett, akivel felépített egy egzisztenciát, aki kitartott mellette és hűséges volt, aki a világrahozta a szeretett fiát. Hogy tud ez egyszercsak megszűnni és utálatba, gyülöletbe átfordulni? Nem alkoholizálilunk, nem vagyunk szenvedélybetegek. Szimplán eltávolpdtunk egymástól, de sosem éreztem még ilyet tőle, mint az utóbbi időben, ez csak azért van, mert szerintem jogosan felháborodtam, csalódtam? Normális az ilyen? (13 év együtt lét, 6 év házasság után)

2024. jún. 17. 05:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Az új pina hatalma ilyen kérdező. Vannak páran akik elvárják, hogy a feleség vágjon jópofát az új punci képbe kerüléséhez. A férjecskéd is ez a típus.

Nem tudsz mit tenni, mint elfogadni a döntését. Nincsen értelme savazni az újdonsült szerelmespárt. Nehéz, de lépj tovább. El akar menni, akkor rá kell adni a kabátot. Most ismered meg, hogy kihez mentél hozzá anno.

Én a helyedben sosem bocsátanám meg neki a mostani viselkedését, mert bizony előfordulhat a jövőben, hogy rájön arra, hogy a másik nő lyuka sem lesz másabb és akkor kapaszkodna vissza. Én is így jártam, de kellett a francnak még egy kísérlet egy jellemtelen alakkal. Ma sem bántam meg, hogy elhajtottam a búsba, amikor rájött, hogy a másikkal sem fenékig tejföl az élet. Egye meg amit főzött.

2024. jún. 17. 05:44
 2/14 A kérdező kommentje:

Nem akarnám visszafogadni őt. Amúgy iszonyatosan makacs és büszke ember, szóval nem hiszem, hogy adna nekem lehetöséget arra, hogy el tudjam hajtani.

A legszebb, hogy azt mondja, hogy nem volt lehetőségük szexuális kapcsolatra, konkrétan szex nem történt köztük (csak ilyan-olyan maszatolgatás gondolom). Persze ezt én nyilván nem hiszem el, meg nekem ez már nem is számít.

Csak a viselkedését felém nem értem, sértődött és felháborodott. Egyik pillanatról a másikra megszűntem neki létezni.

2024. jún. 17. 06:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem tűrted szó nélkül, hogy félrebszott, (ugye ezt várta volna), persze hogy így viselkedik veled. Tereli magáról a saját felelősségét a házasság megromlásáért. Nincsen semmilyen belátási képessége.
2024. jún. 17. 06:28
 4/14 anonim ***** válasza:

Azon kivul, hogy nem szep huzas a megcsalas, az is sokat elarul hogy nem is erdekli hogy te tudod. Tehat valoban lezarta veled. Mondjuk ez nem ok a tiszteletlensegre. Biztos tiszteletlen es nem csak valtozott feled es te erzed tiszteletlennek?

Szerintem azert nem kell lebecsulni senkit. Azert, mert te elobb jottel ossze az exeddel vagy elvett teged, nem jelenti azt hogy te vagy az igazi. Nem jelenti azt, hogy nem talalkozhat olyannal akivel sokkal jobb, akit jobban szeret.

Ami veget ert azt el kell engedni es nem kell elvarnk semmit tole, hiszen mar nem vagytok egyutt es nem tartozik neked semmivel.

A gyerek pedig szep es jo es becsulhetk a gyermeke anyjat, de szeretnie meg mindig nem kell..

2024. jún. 17. 07:29
 5/14 A kérdező kommentje:

3-as igazad van, szomorú dolog ez... :(

Köszönöm a válaszod! :)

2024. jún. 17. 07:29
 6/14 anonim ***** válasza:

"Hogy tud ez egyszercsak megszűnni és utálatba, gyülöletbe átfordulni?"

Már rég nem szeret, csak eddig eltitkolta. Most meg már nyíltan csinálhatja. A görénység, hogy még neki áll feljebb. Nem tudom mit várt, tán meleg hógolyót? Hogy majd megérted és azt mondod, hogy persze szivem, nyugodtan menj csak csajozni, ne érdekeljen semmi.

Szánalmas, ezen csak mosolyogni lehetne, ha nem lenne a helyzet abszurd.

2024. jún. 17. 07:33
 7/14 A kérdező kommentje:

4-es: Én nem várom el tőle, hogy szeressen. Csak nem sokkal az előtt, hogy boritotta a bilit, még azt mondta, hogy nem kell neki más nő, és tőlem megkap mindent, amit akarhat. Aztán a bnőjéről kiderült, hogy válik, majd ő is válni akar, elkezdett vele találkozgatni pár hétre rá meg már szerelmes volt belé.

Tiszteletlen alatt azt érzem, hogy szándékosan olyanokat mond, amivel megbánt, megaláz. Mikor beszélek hozzá, ő a telefonján irogat a nőjenek. Szerintem ez csak nem fair.

Nem beszélve arról, hogy együtt kellett vele élnem így... szerencsére ennek mindjárt vége és elmegy.

C

Azt érzem, hogy nem szolgáltam rá arra, hogy így bánjon velem. Nem akarom, hogy szeressen, de legalabb, mint egy ember a másikat tiszteljen minimálisan, főleg, amikor én igyekszem az egómon felülkerekedni.

2024. jún. 17. 07:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Szomorú, de mint írtam rá kell adni a kabátot. A támadásaival meg nem kell törődni. Ha reagálsz rá, annál jobban fogja csinálni. Amennyiben azt látja, hogy magasról leszarod, egy idő után megunja, mert nincsen hozzá közönség. Elképzelhető az is egyébként, hogy az új punci is pumpálja a háttérből, főleg ha az a sztori van beadva neki, hogy kizárólag te vagy a hibás abban, hogy ők sikeresen összetették a hátad mögött a nemi szervüket. Ez csak fokozza a férjed támadási kedvét. Minimalizálni kell vele a jövőben a kommunikációt amennyire csak lehet. Az ilyen pökhendi alakkal nem igazán lehet értelmesen társalogni a későbbiekben sem, de azért reménykedj. Van ügyvéd, egyelőre rajta keresztül kommunikálj vele. Közben kezd el felépíteni a jövőbeli életedet, amiben ő már nem vesz részt. Egy idő után sikeresen túl lépsz rajta, de az egódat a lelked mélyén mindig bántani fogja, hogy képes volt így átverni. Ez sajnos vele jár.
2024. jún. 17. 07:48
 9/14 A kérdező kommentje:
8-as, köszönöm, ezen leszek. :)
2024. jún. 17. 08:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Először is, mosolyogj mindenhez. Semmi rosszat ne mondj az új nőről! Ez fontos, hogy ne érezze, hogy utálod - amúgy is a férjed döntése volt, nem a nőt hibáztatnám. Max vele is majd ugyanez történik.

Hamar le fog állni. Öltözz másképp, csinosan, mintha lenne vkid :-) ez kiveri majd a biztosítékot. DE ne engedd vissza. Mondd nyugodtan, hogy már neked is van vkid :-)

2024. jún. 17. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!