Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteljesületlen kölcsönös szerelem érzése el tud múlni egy házas ember életében az idő múlásával?
Alapvetően az a kérdés, hogy a szerelem érzése idővel el tud-e múlni egy családos ember életében?
Nem szeretném elhagyni a családom, nem szeretnék válást sem.
Szeretem a feleségem és imádom a gyermekeim.
DE! pár hónapja nem tudok szabadulni ettől az érzéstől. Beleszerettem az egyik munkatársamba, és sokszor ő jár a fejemben.
Az érzés kölcsönös a részéről. De mindketten tudjuk, hogy ez a szerelem soha nem teljesülhet be. Neki is családja van.
El. Az élet megy tovább. Több beteljesületlen szerelem kíséri az ember életét a kamasz kortól a halálig.
"Ilyen az élet Babolcsai néni."
Pont hasonló kérdést akartam feltenni!
Mert nem, nálam nem múlik kb 3 éve, és nem tudom hogy lehet ezt az érzést, helyzetet "kezelni".
Mert hasonló szituban vagyok, csak annyi hogy mi nem munkatársak vagyunk,
kicsit ritkábban de rendszeresen találkozunk. És sajnos én már nem szeretem a férjemet, mint te a feleségedet (nem is tudom hogy lehet mindkettőt..)
Többnyire elvagyok ezzel a kellemes tudattal, érzéssel, hogy Ő van, és azt hiszem kölcsönös a vonzalom. Ez megfűszerezi, feldobja az életemet.
Viszont nehéz kontrollálni, gyakran van elviselhetetlen hiányérzetem, és nem mindig sikerül visszarázódni a realitásba.
Azt nem is tudom lennék - e a helyedben, mert tök jó lehet napi szinten találkozni, de azt hiszem ezzel együtt jobban is szenvednék.
Szerintem így közös munkahelyen nem fogsz tudni kijönni belőle, hacsak nem tesz vmi nagyon kiábrándítót...
Sziasztok,
Én is ilyen helyzetben voltam. 1,5 éve munahelyet váltottam, mondván jobb lesz. Dehogy lett, őrülten hiányzik, szenvedek mint a kutya.
5-ös válaszoló:
Megkérdezhetem, hogy mindeközben Te családan élsz? Van feleséged/férjed, esetleg gyermekeid?
Ha igen a válasz, akkor otthon igyekeztek a harmóniát megteremteni? A párod tud erről a dologról?
Igen, házas vagyok, gyermekem nincsen. Ha létezik pokol, én megjártam. Szerelmes lettem, de azt éreztem, a párom képtelen lennék elhagyni, mert szeretem. Mindkét emberhez húzott a szívem. Úgy döntöttem, munkahelyet váltok, ekkor már két éve fülig szerelmes voltam. Gondoltam majd ha nem látom, elfelejtem. Nem így lett. Nincsen nap, hogy ne lenne a fejemben és az az érzés bennem, bárcsak láthatnám.
Egy kínlódás, ha ilyet éreztek, próbáljátok az érzelmi szálat mihamarabb elvágni, mert csak szenvedni fogtok miatta.
Soha nem volt testileg közöm hozzá, mindez lelki vonalon valósult meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!