Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nagy szerelmét sem akarja vki feleségül venni, akkor mégse olyan nagy a szerelem?
Figyelt kérdés
NEM rólam van szó!!!! Csak kiváncsi vagyok.2024. jún. 13. 19:45
3/8 anonim válasza:
Jaja akkor mégsem olyan hű de nagy a szerelem.
4/8 anonim válasza:
Hol van előírva, hogy kötelező a házasság?
Sokan leélik az életüket egymás mellett házasság nélkül is. Ez nem egy adóbevallás.
5/8 anonim válasza:
Hülyeség. Engem nőként marhára nem érdekel az esküvő.
6/8 anonim válasza:
Így van,akkor nem olyan nagy a szerelem.
7/8 anonim válasza:
5. Az esküvő az csak egy buli. nem egyenlő a házassággal.
Akkor az nem szerelem, csak egy épp aktuális szexpartner, fellángolás stb, de valódi elköteleződés nincs egymás mellett. Nem komoly érzelmileg. Az ilyen kapcsolatok szoktak pár év után kifulladni, aztán az új párjaikkal összeházasodnak, ha velük már szeretnének elköteleződni. Nagyon sok ilyet láttam a környezetemben.
8/8 anonim válasza:
7 5 vagyok.
Nem érdekel a házasság se és ezt az eleje felé tisztáztuk is, egy papirtól nem leszek szerelnesebb! Párom se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!