Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő életem szerelme, mindent megadnék érte, mégis hamarosan feleségül megy valaki máshoz... hogyan tegyem túl magam ezen?
A munkahelyről ismerem az említett Nőt, a nagybetűset, akiben minden megvan... humor, intelligencia, szépség, kedvesség, ő az akiért hajlandó lennék örökké hűséges lenni, családot alapítanék, mert nála jobbat nem találhatok. Mégis, hozzámegy egy férfihez, akit már előttem ismert, így esélyem sem volt nála. Pedig olyan kedves velem, egy hullámhosszon vagyunk, minden olyan természetes volt vele már mióta először találkoztunk... de nincs mit tenni, el kell fogadni. Hogyan tegyem túl magam ezen? Hónapok óta őrlődöm és nem tudok más nőre mégcsak ránézni sem. Elmúlik ez valaha? Érdemes reménykedni, hogy valami tönkremegy majd köztük? Bevalljam neki az érzéseimet? Tanácstalan, reményvesztett vagyok. Úgy érzem, a szívem neki rendeltetett és soha többé hozzá foghatót nem fogok megismerni. Segítsetek!
F 30
Elmúlik. Voltam ilyenben. Sok idő kellett hozzá, hogy elfelejtsem. Közben megismertem kb hasonlóan szimpatikus nőket, és rájöttem, hogy nem szabadott volna ennyi időt a semmire pazarolni. Nem fog visszajönni.
Most 30 vagy. Simán 2-3 éved elmehet a levesbe a "semmire". A lány döntött. Sajnos ez van. Tudsz találni hasonlót. Azt kell meglátni, hogy egy bizonyos személyiségtípus van, ami neked ennyire vonzó, és ez váltja ki belőled ezt a kötődést.
Ez a feladat.. olyan típust találni, akivel ez kölcsönös. Ez most olyan volt, ahol nem az. De tudsz találni, ez biztos. Ha jól sejtem, ez a lány is az ismeretlenből jött, tehát biztos lesz más is.
Teljesen fölösleges beleragadni ebbe... csak az időd megy, nem fogod tudni visszaszuggerálni a lányt sehogy. Viszont hasonlót tuti hogy találsz.
Próbálj másra koncentrálni, pl arra, hogy minden éjjel a pasi a szájába élvez a csajnak és minden probléma nélkül lenyeli neki.
Nem idegesíteni akarlak, csak próbálj meg ehhez hasonló dolgokat képzelni (ami egyébként eléggé életszerű), hogy elundorodj tőle, vagy, hogy valamilyen negatív dolog elhatároljon tőle. Mert így eléggé fájdalmas lesz, ha egy munkahelyen vagytok, javaslom a munkahely váltást, nagyon rossz hatással lesz rád idővel.
Regen én is voltam így, hogy az adott erőt, hogy majd 10-20 év múlva találkozunk, a sors összehoz minket stb....de idővel ez elhalvanyul majd. A mostani részednek ő az ideál, 5-10 év múlva lehet röhögni fogsz magadon, hogy kiért voltál ennyire oda....úgy ahogy én.
Egyrészt nem lehet ő életed szerelme, ha máshoz megy hozzá.
Másrészt az jut eszembe, hogy én is 30 éves voltam, mikor első kapcsolatom véget ért. Akkor pont ezt éreztem, hogy hozzá hasonló nőt úgyse fogok találni.
Körülbelül másfél évig voltam egyedül, amikor a 31 évesen, közeledve a 32. szülinapomhoz megismertem a mostani párom. Váratlanul jött, de az előzőnél egy sokkal jobb kapcsolat alakult ki vele.
Sose tudhatod, mikor jön az a személy, akivel tényleg le tudsz élni egy életet
Mh...egy olyan nő eleted szerelme, akivel soha nem éltel együtt, soha nem volt kozos programotok, soha nem jartatok... és közben biztosan allitod , "elvenned felesegül"
Ahha....Ismerem a fajtádat! Ha megkapnád, ott vége lenne a rajongasnak....
Nem tudsz mit tenni, próbálj ismerkedni másokkal is. Bár ha kollegád, akkor elhiszem hogy nagyon nehéz mert minden nap látod... És ha elmegy majd szülni az se lesz jobb, hiába nem látod majd.
Ha tényleg ő lenne életed szerelme, akkor ez kölcsönös lenne, és most veled készülne az esküvőre. Ez így csak vágyódás az elérhetetlen után, ha összejönnetek lehet el is múlna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!