Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kit vennétek inkább feleségül?
Figyelt kérdés
1.: 27 éves, 168 cm, 57 kg. Szép, jó alakú, nagy melle van, sokszoros milliomos, diplomás, jó humorú, van egy medencés villája, 3 luxusautója, viszont szemüveges.
2. 53 éves, 180 cm, 132 kg. Minimálbért keres, albérletben lakik, 6 általánost végzett, 3 gyereke van, nincsen foga, nincs autója, viszont kedves.
2022. dec. 17. 12:26
A kérdező szavazást indított:
Az 1.
A 2.
39 szavazat
1/15 anonim válasza:
Nyilván a kettest. Hülye kérdés.
3/15 anonim válasza:
Ez mind mellékes. Melyikük tud főzni finom húslevest?
4/15 anonim válasza:
Hát nem azt amelyik gazdag mert annak az elvárásai is az egekbe ugranak és azt várja én hívjam meg őt mikor milliói vannak.
Inkább maradok egyedül.
5/15 tamsin540 válasza:
Az idős, magas, dagadt, albérletes, buta, 3 gyerekes és csóró, de kedves nők a kedvenceim.
6/15 anonim válasza:
Egy hasonló kérdés kapcsán íródott ez. Viszont a szokásos női túlzással. A másik kérdésben a Férfi csak mindenben átlagos. Pénzben, külsőben,iskolázottság szerint stb. De itt azonnal öreg nő, nagyon dagadt, buta és igénytelen.
8/15 anonim válasza:
Hát az egyest semmiképp, nem szeretem a szép, fiatal, nagy mellű lányokat. Habár a kettes majdnem jó lenne, de azt se választanám, mert nekem nem jó, ha kedvesek velem, inkább azt szeretem, ha flegma, bunkó, ha rendszeresen kiabál, féltékenykedik stb.
9/15 anonim válasza:
A 2-es verziónak valami komoly baja lehet, ha ezek tetejébe kedves.
50 fölött már defektes a legtöbb nő.
Lásd családi kapcsolatok kategória, ha kitudódik, hogy pasas vagy, neked annyi, belédkötnek azért is, ha anyád életben van még.
10/15 anonim válasza:
egyiket se, ez lényegében a két véglet csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!