Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő a fellángolás?
Nagyon sok kérdésnél olvasom, hogy a fellángolásra a válaszolók többsége 2-3 évet ír.
Szerintem ez nagyon sok, nálam a fellángolás 3 hónap, ami annál tovább tart, az valódi. Ugyanakkor szerintem tisztázni kell azt is, hogy ki mit ért fellángolás alatt. Nálam a fellángolás azt jelenti, hogy hirtelen nagyon érdekel a másik, nagyon odavagyok érte, aztán elmúlik az újdonság varázsa, elkezdem megismerni és valahogy elmúlik az a rajongás. Én úgy látom, hogy a többi válaszoló a szerelmes, lángoló időszakra használja a fellángolás szót, az valóban lehet 2 év reálisan nézve, és azt követi az erős szeretet, összetartozás érzés, ami hosszú távon megmarad.
Ti mit tartotok fellángolásnak és meddig tart nálatok?
6 vagyok:
Igen, a lángoló szerelmet írja a Google. De ha az tart 6 hónaptól 2 évig akkor meddig tart a fellángolás? Nem értem esküszöm. :DDD
3 hónapig? Vagy a fellángolás maga a lángoló időszak és aztán az csillapul vagy eltűnik?
Minek tesznek különbséget a fellángolás és szerelem között hogyha egy és ugyanaz, vagy maguk se tudják mire alapoznak?
Hogyha abból indulunk ki, hogy a szerelemhez idő kell akkor csak tovább tart mint 2 év, nem? Fogalmam sincs komolyan, annyit tudok, hogy nekem tartott tovább mint 2 év. Szégyen nem szégyen végem volt érte pedig érzékeltem, hogy nem tökéletes. :DDD
Pont ezért született a kérdés, hogy tegyük már tisztába, kinek mit jelent. :)
"Minek tesznek különbséget a fellángolás és szerelem között hogyha egy és ugyanaz" nálam nem ugyanaz. Ahogy írtam, a fellángolás egyfajta rajongás, mikor még nem is ismered az illetőt, max. nagy vonalakban, a többit pedig akarva-akaratlanul is kipótolod ideális tulajdonságokkal. Ez ugye az ismerkedés eleje. Ebből aztán vagy szerelem lesz, vagy amilyen gyorsan jött, el is múlik (mint a láng, fellobban, majd kialszik).
Hm, én is így gondolom, de hát ha tovább tart a fellángolás mint 3-6 hónap, eltart még 1,5 évig akkor hogyan szeretsz ki belőle, vagy akkor mikor szeretsz belé: utána, közben, vagy magad se érzékeled a folyamatot egyszerűen csak fejbekólint a szerelem? Fellángolás idején az ember totál szerelmesnek érzi magát és mégis vége az idillnek.
Másik kérdés:
Hogyha különbséget tesznek az emberek szerelem és fellángolás között és az egyik a másikból alakul ki akkor hogyan tarthat a lángoló szerelem csak 2 évig?
Akkor a lángoló, heves érzelmek a fellángolás, vagy az már szerelem és az alakul át nyugodtabb mederbe, szeretetté, kötődésbe megy át?
Szerintem senki se tudja igazán, hogy mi áll mögötte.
De nekem akkor is hihetetlen, hogy a fellángolás hónapokig tart legfeljebb és csak 2-3 évig a szerelem (ami gyakran sokkal békésebb).
Hogyan lenne már illúzió a szerelem? A fellángolás biztosan, de a szerelem egyáltalán nem az.
Amúgy de különbséget kéne tenni mert lehet megspórolnál magadnak csalódást főleg ha te a másikat szereted míg ő csak fellángolt.
Kérdező 2 éve fellangolasban vagyok. Azért nem szerelem mert csak azt szeretem amit kapok tőle par lopott ora kexves szo simogatas oleles+vonzodom hozzá
Hogy miért nem szerelem? mert sokszor felidegesit nem egyeztünk sok mindenben nem lennénk jók kapcsolatba.
És hogy miért tart ilyen sokáig a fellangolas? Mert nem latom napi szinten nem talizunk napi szinten nem elem vele a Mindennapokat emiatt ez kíváncsiság mégismerés izgalma fentartja a fellanngolast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!