Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is gyakran előfordul?
Figyelt kérdés
Abba a generációba tartozom aki már interneten keresztül ismerkedik.
Akárhányszor elkezdek egy új emberrel beszélgetni az ellenkező nemből online, akaratlanul érzelmeket kezdek el felé táplálni. Hiába van párkapcsolatom és szeretem a párom ez valamiért ilyen ösztönös dolog lehet vagy nem tudom. Aki hasonló helyzetben van vagy volt tudna tippet adni vagy valami tanácsot hogy ezt hogyan lehetne
leküzdeni?
Aki nem járt ilyen cipőben és nem segítő szándékkal szólna hozzá, abból nem kérek. Köszönöm előre is!
máj. 4. 21:21
3/5 anonim válasza:
Kicsit idődebb leszel, pár pofon az élettől es tudod majd, hogy mire számíts.. Nem a királyfira, inkább a békára.
4/5 anonim válasza:
Miért kell ismeretlen emberekkel elkezdened beszélgetni online? Én azt gondolnám az ellenkező nem online egy vadidegen csajjal nem nagyon barátkozás céljából írogat, mind1, mit mondd neked. Én nem gondolom, hogy párkapcsolat mellett azzal tölteném az időm, hogy ismeretlen pasikkal cseverésszek... Neked ez fontos?
5/5 anonim válasza:
Szerintem ennek valami pszichés oka lehet, magadat nem szereted pl eléggé és így mindenkitől szeretet kuncsorognál, aki már szoba elegyedik veled. Fejleszd magad, önismeret, önmagad elfogadása, szeretete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!