Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretethiányos emberek közt lehet szerelem, vagy mindenképpen érdek?
Volt egy tinikori szerelmem, pár hónapot jártunk. Azóta eltelt 10 év. Felkeresett pár hónapja, én pont a váláson közepén voltam. Neki már egy ideje nem volt senkije, nagyon zárkózott típus.
Többször találkoztunk (nála töltöttem 1-1 hétvégét), megbeszéltük, hogy amíg mindkettőnknek kellemes, addig nincs gond. Ágyba is kerültünk, de szex nem volt, csak 2 órán át tartó összebújás és petting.
Elhívott randira, de nem tudom milyen randi lesz ez, komoly vagy a szokásos együtt hülyülés, még nem mertem rákérdezni.
Az utóbbi 1-2 hétben érzem azt, hogy borzasztóan hiányzik, ha nincs velem és szeretnék vele lenni. Ő is többet keres. Viszont azt érzem, hogy nem lesz ebből szerelem, csak mindkettőnknek kapóra jön egymás társasága. A legutóbbi találkozás viszont eléggé romantikusra sikeredett, nagyon sok csók és ölelés volt, valahogy egészen más, mint eddig, de nem beszéltünk róla.
Mással nem ismerkedem én sem, a hideg kiráz a gondolattól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!