Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretethiányos nővel egyoldalú kapcsolat?
Figyelt kérdés
Baráti körből megismertem egy szimpatikus nőt. Nem volt még kapcsolata, és ezen a téren gyerekesen gondolkozik, megragadt egy kamaszlány szintjén. Randiztam vele, és kiderült, hogy magányos és már nehezen bírja elviselni az egyedüllétet. Van rá esély, hogy ha összejövünk, tényleg engem szeressen, és ne csak egy ideát? Kedvelem és én elfogadom a "gáz" dolgait, mert mindenkinek vannak hibái, de nem tudom, hogy ezt hogyan kéne kommunikálni, és ebben miként tudnék neki segíteni.2023. okt. 25. 22:18
1/3 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok mint a szóban forgó lány.
Szerintem egyoldalú nem lenne a kapcsolatotok és téged szeretne, nem pedig egy ideát. Ha megfogott téged, akkor egy értelmes lány lehet és nem tévképzetekben él. Inkább abban tudna probléma lenni szerintem, hogy a szeretetéhséget nagy mennyiségben fogja tőled igényelni, de ha ezt megadod neki, figyelsz rá és érezteted vele, hogy fontos neked, akkor nem hiszem hogy a kapcsolat ideáját szeretné, és nem pedig téged.
2/3 anonim válasza:
Csak vigyázz rá nagyon, és szeresd őszintén és tiszta szívből :)
Szerintem az ideán nem kell aggódnod, sokaknak van, aztán végül általában a valóság győzedelmeskedik, mert az sokkal intenzívebb.
3/3 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, de a baráti társaságból szinte mindenkiről fantáziált, és nem én voltam a crush-a. Ahogy gondolkozom róla, úgy tűnik mindenkinek más képet mutatott magáról. Ezért nem tudom, hogy ki ő igazából, és amit nekem mutat, azt mennyire játssza meg megfelelési kényszerből. Ezt nyilván nem fogja bevallani.
2023. okt. 26. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!