Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szuz lanyt vehet el felesegul, azt hazudtam az vagyok. Eszre fogja venni hogy hazudtam?
Roma, es ez a hagyomany naluk hogy csak szuz lanyt vehet el, mas nem lehet a felesege.
En mindig is ilyen kapcsolatra vagytam, hogy fontos legyen a ferfinak hogy szuz legyek viszont sajnos hibaztam, es mar nem vagyok szuz. Hazudtam neki, nem tudom ki fog e derulni. 4 éve vesztettem el a szuzessegem 10 alkalomnal tobbszor nem voltam ferfival. Nem tudom fizikailag mennyire erezheto ez, sok mindent olvastam mar..
De az fix, hogy szuznek erzem magam lelkileg, nem tudom hogyan kell, es nem volt egyik sem jo elmeny, undorodok a szex gondolatatol is.
Sok novel volt dolga, 29 eves.
Nem tudom hogyan fogalmazzak, tudom hogy mar olyan szuk nem vagyok mintha szuz lennek, de igy hogy 4 eve nem voltam senkivel es elotte sem volt 10 alkalom sem, vajon visszaszukultem kicsit?
"Akik pedig többet szülnek ,nem a pénz miatt,hanem azért mert náluk fontos,hogy egy szép nagy családjuk legyen,úgyhogy tévhitben élsz."
Hátpersze. 🤣Azé lihegnek elsőként a segélyekért. Szép nagy család..... Az, a lfszt! Azért van annyi kölyök, mert bsznak ész nélkül, a védekezést meg nem hajlandóak alkalmazni. Esetleg az abortuszt mint fogamzásgátlót. Sorba jönnek a cigány nők, rengeteg a 10. abortuszra. És hiába szólnak nekik, hogy ki lyukad a méhük, ha így folytatják, az otthoni kan továbbra is felcsinálja mindet.
És a magyarsággal mi a helyzet?
Ismerek egy lányt,25 éves korára,már 6 gyermekes anyuka,és + mellé még terhes is. Évről évre szül.
Szóval hagyjuk,hogy csak a cigányok csinálják ezt,ha te már ezt így elpecsételted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!