Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak szuz lanyt vehet el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szuz lanyt vehet el felesegul, azt hazudtam az vagyok. Eszre fogja venni hogy hazudtam?

Figyelt kérdés

Roma, es ez a hagyomany naluk hogy csak szuz lanyt vehet el, mas nem lehet a felesege.

En mindig is ilyen kapcsolatra vagytam, hogy fontos legyen a ferfinak hogy szuz legyek viszont sajnos hibaztam, es mar nem vagyok szuz. Hazudtam neki, nem tudom ki fog e derulni. 4 éve vesztettem el a szuzessegem 10 alkalomnal tobbszor nem voltam ferfival. Nem tudom fizikailag mennyire erezheto ez, sok mindent olvastam mar..

De az fix, hogy szuznek erzem magam lelkileg, nem tudom hogyan kell, es nem volt egyik sem jo elmeny, undorodok a szex gondolatatol is.

Sok novel volt dolga, 29 eves.

Nem tudom hogyan fogalmazzak, tudom hogy mar olyan szuk nem vagyok mintha szuz lennek, de igy hogy 4 eve nem voltam senkivel es elotte sem volt 10 alkalom sem, vajon visszaszukultem kicsit?

2024. jún. 8. 01:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
Észre fogja venni, és örülhetsz, ha nem ver agyon, csak kórházba juttat. Cigánnyal soha, semmilyen körülmények között nem szabad kezdeni! Tiltsd le minden platformon, és költözz el számára ismeretlen helyre! Ezt halál komolyan mondom!
2024. jún. 8. 08:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem, ha nem élvezed a szexet, akkor miért egy roma fazon kell? Amúgyis, ha ilyen betokosodott világnézete van, a házasság se lesz jó. Verni fog, de min. uralkodni rajtad. Nem enged el sehova, nem valósíthatod meg önmagad. Ellenben te potyogtatod a gyerekeket, a házimunkában nem segít, mert há' ő pízt keres, más dolga nem lehet. Szóval kislány, szerintem ezt hagyd, és ne azért mert te már ki vagy luggatva.
2024. jún. 8. 08:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Akik pedig többet szülnek ,nem a pénz miatt,hanem azért mert náluk fontos,hogy egy szép nagy családjuk legyen,úgyhogy tévhitben élsz."

Hátpersze. 🤣Azé lihegnek elsőként a segélyekért. Szép nagy család..... Az, a lfszt! Azért van annyi kölyök, mert bsznak ész nélkül, a védekezést meg nem hajlandóak alkalmazni. Esetleg az abortuszt mint fogamzásgátlót. Sorba jönnek a cigány nők, rengeteg a 10. abortuszra. És hiába szólnak nekik, hogy ki lyukad a méhük, ha így folytatják, az otthoni kan továbbra is felcsinálja mindet.

2024. jún. 8. 08:38
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

És a magyarsággal mi a helyzet?

Ismerek egy lányt,25 éves korára,már 6 gyermekes anyuka,és + mellé még terhes is. Évről évre szül.

Szóval hagyjuk,hogy csak a cigányok csinálják ezt,ha te már ezt így elpecsételted.

2024. jún. 8. 08:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta, hogy csak ok csináljak, de akárhogy nézzük, Magyaroszágon sokkal több a 8 gyerekes cigány családanya, mint a magyar.
2024. jún. 8. 08:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg az arányokat, hogy melyik esetben több. A nőgyógyászaton, szülészeten a cigányok mennyiségre rég lekörözték a fehéreket.És jóval több terhes nő van a cigányok között rendszeresen. Ott vagyok köztük, látom. Más kórházakban is ez a felállás, mesélik mindig a kollégák.
2024. jún. 8. 08:57
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Cigóknál megszokott hogy feszt abortuszra járnak. Tesóm is mikor volt terhesen ultrahangon előtte még sorba állt vagy 7 cigó és ott is úgy álltak a dolgokhoz hogy "á remélem csak sz**r és nem vagyok terhes" szóval ne haragudj kedves kommentelő te lehet kivétel vagy mert én is dolgoztam már nagyon rendes cigánnyal de a többségeteket fel kéne gyújtani családostól együtt.
2024. jún. 8. 09:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező neked beteg az agyad.. roma, nem roma, egy ilyen férfival még szörnyebb is lesz a szex mint az eddigiek, és házasság helyett inkább a lelkemet raknám rendbe. Ennyi idős emberek, ennyi ésszel...
2024. jún. 8. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!