Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok hogy nozik, az osszes rokona ilyen de en nem vagyok olyan mint azokak a feleseguk, ha megertetem vele hogy nem maradok igy vele es szeret engem, tud parancsolni a verenek?
Az osszes rokonanak olyan felesege van, ahol a ferfinek nem parancsol senki, a felesegnek kuss van es azoknak a ferfiaknak a feleseguket nem is zavarja ez..ok ugyanolyaok mint azok a ferfiak csak noben, nyugudtan vannak mikozben a ferjuk csalja oket...ezt azert mondom, mert a ferjem azert lett ilyen mert ebbe szulelett bele, erre tanitottak es ilyen lett a vere.
De en nem vagyok ilyen no..
Sosem kaptam meg rajta, sosem volt semmi jel arra hogy megcsal de tudom hogy vannak noi..erre en a napokban jottem ra, es nem fogok tudni igy vele lenni tovabb.
Ha megmondom neki hogy elhagyom ha noi lesznek, es szeret engem velem akar lenni, akkor fog tudni parancsolni a verenek vagy felejtsem el?
Legszivesebben elhagynam, mert milyen dolog ez hogy meg kell kerni hogy ne csaljon, de neki ez a termeszetes nagyon rossz a tarsasaga
Szerintetek megeri megprobalni beszelni vele?
Az ilyen típusnak teljesen mindegy ki van mellette, ha van lehetősége, akkor a farkát bizony beteszi az elé kerülő lyukba. Az ilyen ösztön állat szintjén lévő pasasoknak nincs olyan, hogy szeret valakit annyira, hogy ne basszon félre mellette. Sosem lesz annyi önuralma.Esetleg rövid időre. A helyedben nem pocsékolnám
rá az időt. Feleslegesen mennének el azok az éveid mellette, amíg lenne lehetőséged normális embert találni. Ugyan kevés van belőlük, de azért akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!