Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak szuz lanyt vehet el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szuz lanyt vehet el felesegul, azt hazudtam az vagyok. Eszre fogja venni hogy hazudtam?

Figyelt kérdés

Roma, es ez a hagyomany naluk hogy csak szuz lanyt vehet el, mas nem lehet a felesege.

En mindig is ilyen kapcsolatra vagytam, hogy fontos legyen a ferfinak hogy szuz legyek viszont sajnos hibaztam, es mar nem vagyok szuz. Hazudtam neki, nem tudom ki fog e derulni. 4 éve vesztettem el a szuzessegem 10 alkalomnal tobbszor nem voltam ferfival. Nem tudom fizikailag mennyire erezheto ez, sok mindent olvastam mar..

De az fix, hogy szuznek erzem magam lelkileg, nem tudom hogyan kell, es nem volt egyik sem jo elmeny, undorodok a szex gondolatatol is.

Sok novel volt dolga, 29 eves.

Nem tudom hogyan fogalmazzak, tudom hogy mar olyan szuk nem vagyok mintha szuz lennek, de igy hogy 4 eve nem voltam senkivel es elotte sem volt 10 alkalom sem, vajon visszaszukultem kicsit?

2024. jún. 8. 01:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Kéményseprőknél mindegy, csak győzd tojni a pulyákat.
2024. jún. 8. 01:24
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Buta vagy nagyon:/
2024. jún. 8. 01:42
 3/18 anonim ***** válasza:
32%
15 evesen még visszaszukul, nyugi.
2024. jún. 8. 03:17
 4/18 anonim ***** válasza:
Ebből baj lehet...
2024. jún. 8. 05:23
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom elhinni, hogy van ilyen 😭😭😭

Doki amúgy meg tudja mondani, hogy már nem vagy szűz.

2024. jún. 8. 06:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

A szüzhártya átszakadhatott sportolástól is.

Az első együttlét alatt általában a nő vérzik,de olyan is van h nem. Szüzesség elvesztés nem a szűzhártya megléte jelenti hanem higy járt e f.asz a p.unciba.

Esetleg kamuzd be h gyerek korodba sportolál vmit és úgy estél h átszakadt. Pl karatéztál és pont megrúgtak ott

2024. jún. 8. 07:15
 7/18 anonim ***** válasza:
85%

Énis roma vagyok,de nálunk nincs ilyen elvárás.

Elég debil gondolkodásnak tartom,ezt az őskori szokást.

És,igen hiba volt hazudni. Hazugsággal indítani egy kapcsolatot eleve szánalmas.

2024. jún. 8. 07:39
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
Kisanyám ha undorodsz a szextől, akkor miből gondolod, hogy majd egy cigánnyal fogod szeretni? 99%-uk elég primitív, szopnod meg pucsítanod kell egész nap, hogy meglegyen a nyóc purgyé a segílyekre.
2024. jún. 8. 08:06
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

8#

Milyen primitívségről beszélsz?

Ugyanolyan szexuális életet élünk,mint te .

Meg a segély..jesszusom! Nekem egy gyerekem sincs még pl,és nem is a segély miatt lesz,ha lesz.

Akik pedig többet szülnek ,nem a pénz miatt,hanem azért mert náluk fontos,hogy egy szép nagy családjuk legyen,úgyhogy tévhitben élsz.

2024. jún. 8. 08:15
 10/18 anonim ***** válasza:
81%
Na megjött a sértett kandúr is. Ha a kivételes 1% táborát gyarapítod, akkor nem kell magadra venni. De a néped 99%-a primitív minden téren. Erről felesleges is vitatkozni.
2024. jún. 8. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!