Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti ismerkedtetek mar arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismerkedtetek mar arab ferfival v. felesegul mennel hozza?

Figyelt kérdés
2018. dec. 11. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Sajnos nincs sok külöbség arab és magyar közt saját tapasztalat.
2018. dec. 11. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Szexeltem arabbal, volt, akivel jó volt. Viszont a hiedelmekkel ellentétben pont, hogy alig mertek úgymond először hozzám érni, gondolom ezt szokták meg otthon. Dehogy mennék hozzá, bár én senkihez nem mennék...
2018. dec. 11. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem mennél hozzá. Össze sem jönnék vele. Nem vagyok rasszista sőt szerintem sokat is tanulhatunk mások kúltúrájából de más megismerni néhány szokást és más aszerint élni.

És en túl nagynak gondolom ezeket a kultúrális meg vallási különbségeket. Teljesen más az értékrendjük is. Én szeretem a jelenlegi kultúrát amiben élek (még ha nem is tökéletes, de sokszor elfelejtük mi magyarok hogy a világ nagyobb részének jóval korlátozottabbak a lehetőségei) és az értékrendemet ami szerint élek. És ezt nem adnán fel valamiért amihez semmi kötődésem.

2018. dec. 11. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem nem
2018. dec. 11. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Menekülj, mondom úgy, hogy hosszú házasság van mögöttem és jó arab férjem volt. Amikor azt hiszed, hogy minden rendben van, akkor fog a legjobban beléd rúgni. A kúltúrális különbségekről ne is beszéljünk. Ő nem fog alkalmazkodni, csak amíg el nem vett feleségül. Onnantól férfi uralom lesz és te a sokadik leszel a sorban, mert a család lesz mindenek felett. Ha netán kifogsz egy rossz anyóst, apóst vagy féltékeny sogórnőket akkor akár el is választhatnak egymástól, mert mindig rájuk fog hallgani. Náluk ez evidens. Sok nőt ismerek, egyik sem boldog, mert a férjük életét élik, nem a sajátjukat.

Én is mentem a fejem után, sokáig azt hittem szeretem ezt az életet, de rájöttem, a szabadság többet ér, mint egy ilyen férfi mellett élni. Mindig minden úgy lesz ahogy ő szeretné, csak szépen lesz csomagolva a körítés.

De kifoghatsz egy agresszív állatot is és akkor a saját börtönödben fogsz élni. Ismerek ilyet. Ja és ha szülni fogsz a gyereket akár el is viheti.

Nem kitaláció, sok mindent átéltem!

2018. dec. 12. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!