Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ennyi ember szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi ember szerelem nélkül él kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem, hogy kényszerből vagy ilyesmi miközben utálják a másikat, de volt egy kérdés és sokan írták, hogy bőven elég egy jó kapcsolathoz, hogy csak kedvelik egymást, megvan az összhang randikon, közösek a célok, van vonzalom, mert a szerelem úgyis elmúlik szóval az elején sem érdekli őket, hogy éreznek-e ilyet a másik iránt.

Nekem szerelemmel indult a kapcsolatom, eleinte tényleg olyan volt, hogy állandóan egymásra gondoltunk, hiányoztunk egymásnak, az első év nagyon nyálas volt (persze nem mindenki ilyen szerelmesen sem), mindig együtt akartunk lenni, ilyen tipikus dolgok. Aztán persze ez enyhült, 10 éve együtt vagyunk, a nyálas részen túl azért maradtunk együtt nyilván, mert ahogy megismertük egymást, passzoltunk is.

De én azt hittem, minden kapcsolat így indul, hogy szerelem, aztán vagy kiderül, hogy amúgy rossz párosítás és szakítanak, vagy nem. :D Ezek szerint vannak tényleg, akik csak úgy összejönnek mert hát végül is normális a másik?

2024. jún. 7. 13:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember fél a szerelemtől a csalódás miatt, sok ember aromantikus/aszeyuális, de attól még társra vágyik. Miért ne lennének együtt ha nekik megfelel? Legyen mindenki boldog ahogyan neki jó.
2024. jún. 7. 14:57
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Én nem tudok szerelem nélkül kapcsolatban lenni.

F

2024. jún. 7. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
Vagy full gázon nyomom vagy sehogy. Köztes lagymatag dolog nem kell.
2024. jún. 7. 15:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Full gázon nem tudod sokáig vinni, emberből vagy, előbb utóbb elfogy az üzemanyag, sőt, el is kell fogynia, a szerelem egy viszonylag rövid állapot, amíg bevésődnek az emberbe a másik élei, cselekvései, személyisége, miután elmúlik ez általában átformálódik egy nagyin erős kötődéssé, szeretetté, csapat, szövetség, nem tudom, hogy írjam érthetően. Tehát, hogy egyek vagytok, egy csapat, jöjjön bármi, ketten mindenen átmentek.

Aki a szerelem érzésébe szerelmes, az soha nem fog tudni hosszútávú párkapcsolatot kialakítani, mert a szerelem által kiváltott fizikai és biológiai "beállást" fogja hajszolni, és amikor a szerelem érzése elmúlik, akkor jön a kérdés, most szeretem, nem szeretem, de már nem gondolok 0-24 rá, már nem örülök bele a hiányába stb. Amúgy ezzel, így nagyon nehéz lenne 10-20 évet leélni, nem bírná sem a test, sem a szellem.

De, hogy tovább láss ezen, kell idő, fejlődés, hogy van ilyen is.

Na mindegy, majd megtudjátok milyen ez ha eléritek majd szellemileg a fejlődést, kort.

2024. jún. 7. 15:55
 15/17 anonim ***** válasza:
48%

Igen. Ismerek ilyet. Nős, de soha nem volt szerelmes belé. De ezt valamiért elfelejtette közölni az asszonnyal.

De van ilyen ffikollégám is. Kérdeztem tőle, hogy amúgy szerelmes a b.nőjébe? (Csak mert olyan módon beszélt róla, ahogy szerintem egy szerelmes nem teszi) Bevallotta, hogy nem. Csak vele van, mert nem akar egyedül, meg a pénz is feleződik így, stb. 😐

Mondjuk szerintem ez a felfogás ilyesztő és elég nagy g.cicég a másikkal.

2024. jún. 7. 16:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Maga a szerelem érzése engem sose érdekelt. Az erős szeretet és a többi fontosabb.

N

2024. jún. 7. 18:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Általában csak a konvenciók-, és a biológia miatt mennek bele a zemberek a kapcsolatokba; komoly érzelem nem jellemző ma már.

Ja, és hát persze, hogy a pénz miatt:).

2024. jún. 7. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!