Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk!? Tenyleg ennyire tudtok szeretni?
Szerintem azért mondja ezt, mert nem elég fejlett a szókincse ahhoz, hogy a elég erősen a tudtodra adja szóban, hogy mennyire is szeret. Ha jó a kapcsolatotok, és jól megvagytok akkor kétlem, hogy azért mondogatná, hogy el ne hagyd és, hogy ezzel magához láncoljon. Bár tény, hogyha komolyan gondolja, és tényleg fenyegetne, vagy bejátszaná ezt esetleges szakításnál mint érzelmi zsarolás akkor az elég gusztustalan lenne. De te ismered, te tudod mire képes, és milyen ember, bár az is tény, hogy a legtöbb emberről konfliktushelyzetben derül ki, hogy milyen vagy valami nagyobb negatív eseménynél.
"Tenyleg ennyire tudtok szeretni?"
Ezt a kérdést nem értem.
Nyilván aki nagyon szeretett már valakit érzett olyasmit, abban az esetben mikor elvesztette a szeretett személyt, hogy legszívesebben meghalna vagy pedig amolyan lelkileg meghalt dolgot ami azt takarja, hogy sose lesz többet szerelmes, és senkit se fog már úgy szeretni mint azt a személyt akit elveszített persze ez csak időszakos és pár hónap múlva el fog múlni.
Engem ez borzasztóan taszít, ha valaki ilyet mond, hogy meghalna ha elhagynám. Főleg ha sokszor mondja.
Volt barátommal volt, hogy szó szerint nem mertem szakítani, mert naponta elmondta, hogy én vagyok az élete értelme és megöli magát, ha szétmegyünk.
Az addig jól esik, hogy szeret, de ez már ijesztő, persze addig nem zavart ameddig jó volt a kapcsolatunk, de miután megromlottak a dolgok nagyon nem volt baba.
A mostani barátom is nagyon szeret, csomószor mondja, ki is mutatja, és mégsem teszi hozzá, hogy eret vág ha ennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!