Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi ember szerelem nélkül él kapcsolatban?
Nem úgy értem, hogy kényszerből vagy ilyesmi miközben utálják a másikat, de volt egy kérdés és sokan írták, hogy bőven elég egy jó kapcsolathoz, hogy csak kedvelik egymást, megvan az összhang randikon, közösek a célok, van vonzalom, mert a szerelem úgyis elmúlik szóval az elején sem érdekli őket, hogy éreznek-e ilyet a másik iránt.
Nekem szerelemmel indult a kapcsolatom, eleinte tényleg olyan volt, hogy állandóan egymásra gondoltunk, hiányoztunk egymásnak, az első év nagyon nyálas volt (persze nem mindenki ilyen szerelmesen sem), mindig együtt akartunk lenni, ilyen tipikus dolgok. Aztán persze ez enyhült, 10 éve együtt vagyunk, a nyálas részen túl azért maradtunk együtt nyilván, mert ahogy megismertük egymást, passzoltunk is.
De én azt hittem, minden kapcsolat így indul, hogy szerelem, aztán vagy kiderül, hogy amúgy rossz párosítás és szakítanak, vagy nem. :D Ezek szerint vannak tényleg, akik csak úgy összejönnek mert hát végül is normális a másik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!