Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek a problémák és a pozitívumok egy ilyen fajta korkülönbséggel?
én sem néztem h házas....
amúgy a szépet és jót, hogy te vagy az életem , te különleges vagy csodálatos, más vagy, szeretlek, tündéri vagy stb...a sok kedvesség törődés gyengédség.....
ezt eljátssza bárki , szóval szexig megkapod ezt a sok "jót"
"mert a sajátjában esélye sincsen egy vonzó nőre. 30 körül is vannak még szingli nők azért. Teszem hozzá hogy én is férfiból vagyok, tudom hogy megy ez."
No, ha annyira tudod, akkor miért állítasz ekkora maszlagot? Simán lehet, hogy a saját korosztályában elért sikereken felbuzdulva éhezett meg a fiatalabb pipihúsra.
#14:
Attól még hogy neked az a megküzdési stratégiád, hogy beleképzeled magadat az említett férfi szerepébe, attól még nem lesz igazad. Ezzel max azt éred el, hogy mindenki sajnáljon.
Édes istenem milyen undorító válaszok vannak én komolyan mondom belehányok a saját számba ettol a spermafröccsentős baromságtól.
Kérdező. Ha jól érzitek magatokat együtt, akkor az előbb utóbb ahhoz fog vezetni, hogy megkérdezitek, hogy most akkor mi is vagyunk mi egymásnak? Egyébként meg ezt a korkülönbséget sokan elnézik, a 22-54 inkább vált ki az emberekből erősebb érzelmeket 😅. Tehát ebben én nem keresném a gondot, max tényleg az ilyen fontos kérdések szempontjából, hogy ki mikor akar gyereket, te akarsz-e komoly karriert, de jelen állásban ez is előreszaladás. Stalkold le a neten, ha tudod, ha házas, vagy kapcsolata van, akkor látni fogod ott fixen, ha nem is konkrétan derül ki, nőként szerintem úgyis megérzi az ember. De egy komoly beszélgetéssel mész szerintem a legtöbbre. Most itt többféle választ kaptál, de hiába van, a válasz attól függ, hogy a másik fél mit mond. Szerintem simán bele lehet ebbe vágni, lassan 20 leszel, felnőtt ember vagy. (És kicsit erős ez az életszakaszos duma, főleg itthon, ahol még egy harmincas is otthon él sokszor, és az anyja mossa az alsóját, meg aktívan egyetemista...)
Fülig szerelmesen meg alapvetően ha korodbeli lenne is kell hallgatni az eszedre, mert az az igazság, hogy senkiben sem lehet megbízni, tök mindegy hány éves, előbb bizonyítson, meg kommunikaljon egyenesen, mert nem kell ahhoz 10+ évvel idősebbnek lenni, hogy a másik egy kényszeresen hazudozó, perverz, vagy cheater legyen.
Előnyt hátrányt nem látok se kevesebbet, se többet ebben mint egy másfajta kapcsolatban, néha jó hogy a másik tapasztaltabb, de mivel az ember megélésekből tanul, és azok által változik, így maximum az a jó, hogy a másik tudja benned erősíteni azt, hogy a végén minden megoldódik valamilyen szinten, mégha most szar is. A szex lehet más, ha tapasztaltabb az idősebb fél, de rengeteg idősebb ember van aki idősként is szar, vagy nőként kb 1-2 szexpartnere volt mert korán házasodott. Habitus kérdése. Ha komolyabb vagy, és introvertaltabb, akkor lehet előnyös, hogy a másik idősebb, de egy harmincas még erősen lehet buli-aktív ember. Ami tényleg kérdés - de én ezt sem gondolom hátránynak - az a kapcsolat komolyságától függően ezek a tradicionális dolgok, hogy házasság, gyerek. Ilyen korkülönbséggel nem tudnék még azon gondolkozni, hogy mi lesz, ha te ennyi, ő annyi idős lesz, mert nagyjából egy 15 éves intervallumban, ha mindkét fél egészséges, akkor annyira nem számít (leginkább azért nem, mert egy olyan dolog ami egy idősebbet ledönthet a lábáról, az fiatalabbakkal is előfordulhat).
Kompromisszumkészség, meg tisztelet a másik irányába. Sok idősebb azzal rontja el hogy óriási arca van, mert 2 évvel korábban kezdte az ovit mint a fiatalabb partnere, és nyomatja ezt a kamubölcs dumát, de egy 32 éves szájából nevetséges az egész, és fiatalként inkább fárasztó, és megalázó, nem tudnék ilyen partnerrel együtt lenni. Hirtelen ennyi jutott eszembe, amin lehet gondolkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!