Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran bolondozik velem a kollégám, akinek felesége van. Vajon szerelmes lehet belém?
Figyelt kérdés
2024. jún. 6. 14:08
11/16 anonim válasza:
Hagyd a kérdező most azt hiszi a csávó mélyen bele szeretett holott csak meg akarja dugni. Az ilyen ostobákért nem kár...
12/16 anonim válasza:
Az ilyenek nem szerelmesek, csak kanosak. Arra kellesz, hogy ne a kezével kelljen csinálnia, semmi több. Ha ebbe belemész, te lehetsz a 3.-4. vagy sokadik ribije akivel félredug. Szép karrier😂
13/16 anonim válasza:
Az önbecsülés manapság már úgy is túlértékelt dolog. Csináljatok amit akartok érezzétek jól magatokat. Viszont ha valami balul sül majd el, kérem ne tessék meglepődni.
14/16 anonim válasza:
Ennyire rusnya vagy, hogy minden használt apucikába bele kell kapaszkodnod?
15/16 anonim válasza:
Jaj még egy ribi! Nyugodtan szexelj vele, dugja szét még a füleid is. Aztán majd ha eldob akkor sírd ki magad majd megint más apuci szeretője légy és így tovább. Másra amúgy se vagy jó. Nemhiába nem kellesz normális(abb) férfiaknak. Látják mekkora ringyó vagy.
16/16 anonim válasza:
#3, #6 vagyok. Kérdező, én nem ítélkezem, nincs sem jogom, sem erkölcsi alapom hozzá. Nem az erkölcsi, hanem a gyakorlati oldaláról nézem a dolgot. Nem vagyok mai csirke, túl vagyok már mindenen. A saját érdekedben ne kezdj nős emberrel. Sok csalódástól, magánytól, átsírt éjszakától kíméled meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!