Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi volt a legőrültebb dolog amit tettetek egy nőért amikor szerelmesek voltatok?
Figyelt kérdés
Mondják, hogy a férfiak bármire képesek amikor szerelembe esnek és szívesen olvasgatnék ilyen sztorikat:D2024. máj. 18. 22:38
1/9 anonim válasza:
Leugrottam egy vonatról.😅
80 km-ert gyalogoltam. 😂
A mínusz 20 fokban kint éjszakáztam télen miatta. 🤣
Nagyon fiatal voltam 21-22 éves, így "öreg" fejjel már hajmeresztő számomra amiket csináltam.
3/9 anonim válasza:
Nem dugtam meg egy másik csajt aki levetkőzött nekem. Ma már nem hagynám ki.
4/9 anonim válasza:
Megszöktem a nagymamámtól este, átmásztam kerítésen, a kutyát megetettem, hogy ne ugasson majd vissza hajnalban, csak hogy utoljára lássam.
N
5/9 anonim válasza:
Egyik haverom ba akart vágódni a csajnál, akiről hamar kiderült, hogy Honvéd szurkoló. Ez a barom utálja a focit, de nagyon hitelesen eljátszotta, hogy ő nagy Honvéd drukker (kiment WC-re és gyorsan lecsekkolta a csapatot). Minden meccsre elkísérte a csajt, még idegenbe is 😆 Elég sokáig együtt voltak, később a srác tényleg Honvéd drukker lett.
6/9 anonim válasza:
15 évesen a nagyszüleimnél nyaraltam, este 11 körül "kiszöktem" átgyalogoltam a szomszéd településre (9km), hátha találkozom a lánnyal. Aztán hajnali 3 körül meg vissza. Nem találkoztunk, nyilván aludt, a házuk előtt mászkáltam, abban reménykedtem, hogy esetleg kinéz, vagy nem is tudom.
7/9 A kérdező kommentje:
Istenem meghalok olyan aranyos ezeket olvasni, úgy tűnik igaz a mondás!:D Srácok, akik ilyenek vagytok sose változzatok meg
2024. máj. 19. 01:06
9/9 anonim válasza:
Télen 6 órát vártam az első buszomra hazafele, mert úgy volt, hogy nem lesz busza már. Ezért inkább nem mentem el az utolsóval, csak hogy ne egyedül fagyoskodjon. Erre egyik ismerőse hazavitte én meg vártam helyette is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!