Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak mitől lesznek szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mitől lesznek szerelmesek, mitől szoktatok érezni hogy szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés
Mi az a kimondott tulajdonság ami számotokra elengedhetetlen hogy beleszeresetek a nőbe?

2024. máj. 19. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél más és minden alkalommal más dolgok miatt. Nincs magyarázat a szerelemre.
2024. máj. 19. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Na megint jön ugyanattól a kérdezőtöl a szokásos kérdés 🤡🤣

Milyen a szerelmes férfi nézése, milyen a szerelmes férdi csókja, milyen a szerelmes férfi fingja...

A szerelmet vagy megtudod élni valakivel vagy nem, nincs kimondott szabály, vagy jó tulajdonság amit estig sorolhatnánk kedves, odaadó, szép blabla

2024. máj. 19. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
🤪🤪🤪😻😹😹😹 Látjuk megjöttél!
2024. máj. 19. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez csak úgy jön, mindenkinél szerintem más. Én életemben egyszer voltam szerelmes, de akkor szinte mindenbe ami ő maga.

Nem tudok kiemelni egy dolgot.

Meghalnék érte a mai napig. Kár hogy férje van már és nem tartjuk a kapcsolatot.

2024. máj. 19. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

"milyen a szerelmes férfi fingja..."

Sírok még most is a röhögéstől. 🤣🤣🤣

2024. máj. 19. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

Jó, szegény kérdező szeretné tudni, hogy fejlődhetne, miért kell bántani?

Engem kiüt teljesen mindig, ha egy nő zavarba jön, elpirul, és sokat nevet, mosolyog, ami jól is áll neki.

2024. máj. 19. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem hiszem el... 😒
2024. máj. 19. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
6-os, de minden nap ugyanazt kérdezi, már kissé unalmas. Vagy troll vagy megszállott.
2024. máj. 19. 20:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Hazudtak konkrétumot leírhatnatok hogy ti mitől éreztétek azt h beleszerettetek a parotokba
2024. máj. 26. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!