Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan leszel vagy hogyan tudsz szerelmes lenni?
Ha vki szeret törődik, akkor bennem is megnyílnak ezek(ha amugy tetszik is a másik).olyan fokozatosan jobban, ahogy a másikban is.
A kezdeti bizonytalanságokban még bizonytalan vagyok akkor én is ha a másik is az. Bizonytalan emberekbe nem tudok szerelmes lenni csak szeretnék ha pedig meglehet vele élni a szerelmet (mert szerelmes)akkor meg tudom élni vele.
A másik érzelmeitől függnek az érzéseim.(ha tetszik vki)
Ha nem érdeklem akkor ő sem fog engem.
Ha szeret akkor én is őt.
Ha elborultan szerelmes akkor bennem is dúl az adrenalin én is elborultan leszek szerelmes.
Nekem még sajnos nem igazán jött össze a kapcsolat így arról nem tudok nyilatkozni. Ha megismerek valakit, többször látom vagy beszélek vele akkor egy idő után szerelmes leszek, persze ez csak plátói de nálam hosszú hónapokig is eltart vagy akár évekig is mire aztán ki tudom verni a fejemből.
36/F
Nálam nagyon lassan alakul ki, baráti/haveri kapcsolatból (tehát ahol ismerjük egymást, sok a beszélgetés, de senki nem játssza meg magát, mert nem egy randiból indul, ahol próbáljuk lenyűgözni a másikat).
Ami az elejétől kapcsolatnak indult, ott nem voltam szerelmes - persze lehet, hogy hosszú idő után ott is az lennék, de ilyen “fellángolásom” sose volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!