Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan leszel vagy hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan leszel vagy hogyan tudsz szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
Én csak kapcsolatban tudok az lenni.

2024. jún. 1. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha vki szeret törődik, akkor bennem is megnyílnak ezek(ha amugy tetszik is a másik).olyan fokozatosan jobban, ahogy a másikban is.

A kezdeti bizonytalanságokban még bizonytalan vagyok akkor én is ha a másik is az. Bizonytalan emberekbe nem tudok szerelmes lenni csak szeretnék ha pedig meglehet vele élni a szerelmet (mert szerelmes)akkor meg tudom élni vele.

2024. jún. 1. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A másik érzelmeitől függnek az érzéseim.(ha tetszik vki)

Ha nem érdeklem akkor ő sem fog engem.

Ha szeret akkor én is őt.

Ha elborultan szerelmes akkor bennem is dúl az adrenalin én is elborultan leszek szerelmes.

2024. jún. 1. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Nálam csak úgy jön, mint derült égből a villám csapás. Aztán ugyan ezzel a lendülettel el is tud múlni.
2024. jún. 1. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem még sajnos nem igazán jött össze a kapcsolat így arról nem tudok nyilatkozni. Ha megismerek valakit, többször látom vagy beszélek vele akkor egy idő után szerelmes leszek, persze ez csak plátói de nálam hosszú hónapokig is eltart vagy akár évekig is mire aztán ki tudom verni a fejemből.

36/F

2024. jún. 1. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálam nagyon lassan alakul ki, baráti/haveri kapcsolatból (tehát ahol ismerjük egymást, sok a beszélgetés, de senki nem játssza meg magát, mert nem egy randiból indul, ahol próbáljuk lenyűgözni a másikat).

Ami az elejétől kapcsolatnak indult, ott nem voltam szerelmes - persze lehet, hogy hosszú idő után ott is az lennék, de ilyen “fellángolásom” sose volt.

2024. jún. 1. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nehezen de nagyon.
2024. jún. 1. 22:31
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
A szerelem csak egy hormon-mix. Ennek megléte, vagy nem léte nem tudatos döntés eredménye. Csak úgy jön, nem néz se istent, se embert, nem nézi, jókor jött-e, nem nézi, jó helyre jött-e, csak jön és tarol.
2024. jún. 2. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!