Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mai világban ez normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban ez normális hozzáállás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek az “normális” ha én olyan pasit szeretnék, aki oda-vissza van értem? Úgy értem teljesen belém van esve vagy hogy mondják és csak engem akar, eszébe se jut más…. Én egyszerűen azt nem tudom viszonozni (vagy nem szeretném) ha valaki csak félig próbálkozik, fél szívvel szeret, éppenhogy beéri velem, mert én csak teljes szívből tudok szeretni valakit vagy sehogy, fél szívvel nem megy. Vagy engedjem el a dolgot mert veszett ügy?

21/L

2024. máj. 27. 09:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Huhh nagyon sok válasz jött… először is lehet félreérthető volt, de én sem arra gondoltam, hogy rózsaszín ködben szeretném leélni az egész életemet. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem lehetséges. De ha már az elején nincs meg ez a “tűz” két ember között, akkor szerintem később sem lesz. Az én környezetemben rengeteg olyan ember van, aki csak azért van kapcsolatban, hogy ne legyen egyedül vagy a pénz miatt. De olyanok is vannak bőven akik fél-1 év ismeretség után már az esküvőt tervezik. Vagy valamelyik fél rendszeresen több vasat tart a tűzben. Egészséges kapcsolatot már alig-alig látok sajnos. És én azt szeretném ha nem csak egy opció lennék éppen a sok közül, hanem tényleg engem akarna az illető. De sokan már szexet akarnak néhány randi után, holott ennyi idő alatt kicsit sem lehet egy embert megismerni, valahogy nekem nem megy ebben a felgyorsult világban, mindenki mindent azonnal akar, egyből legyen szex, holnap már házasság majd gyerek, de ugye ha nem ismered eléggé, nagyot lehet koppanni, csak akkor már lehet ott lesz egy gyerek is…nem ertem hova sietnek az emberek. Egyszerűen átugorják ezt az ismerkedős szakaszt.
2024. máj. 27. 10:23
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

4. Az én életmódommal a legyet sem zavarom. A liberalizmus és az összes eszme meg mindig is csak az érett, felelős gondolkodású embereknek működik. Ellenben csak káros. Társadalmi szinten meg az utóbbi működik. A miértekbe ne menjünk bele, ugyanis globálisan sem cél az erős,független, gondolkodó társadalmak létrejötte.

Mivel az összes média távvezérelt, valójában egy kézben van, így nagyon szépen kirajzolódik az irány. Aminnem más mint az ember mint szellemi lény leépítése, tárgyiasítása, elidegenítése a gyökereitől, hagyományaitól. Aki fürdőzik a fizikai világ nyújtotta élvezetekben, az sosem fogja megérteni miről beszélek.

Csak egy példa: téged sem érdekelne egy percig sem hogy a luxus ami körbevesz, az minek az árán tartható fent. Legyen meg és ennyi. Na ilyen az emberiség, hű szolgája lett a sátánnak, mert eladta a lelkét. Nyugodtan mehet a lepontozás. A párkapcsolatok is erre épülnek, lehet tagadni, de az van hogy kizárólag a személyes előnyökig működik.

2024. máj. 27. 10:25
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Én ennél alább nem adom! Inkább egyedül vagyok, sajnálom a kapcsolatfüggőket akiknek erre nincs igénye vagy nem tudják kivárni mert annyira nem bírják egyedül. Persze ők vannak többen ezt viszont reálisan látni kell, a legtöbb kapcsolat egyáltalán nem kezdődik ezzel a fajta lángolással, inkább csak két kapcsolatra vágyó ember egyezsége az egész.
2024. máj. 27. 12:06
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
12. “Mivel az összes média távvezérelt, valójában egy kézben van, ” nem tudom szóltak e, de nem szabad gyógyszerre inni!
2024. máj. 27. 12:30
 15/21 A kérdező kommentje:
#13 egyetértek…
2024. máj. 27. 12:55
 16/21 anonim ***** válasza:
13-assal én is egyetértenék, meg "Grizesteszta"-val is, csak... meddig várjon az ember? Mi van, ha ez sosem jön el? Nem gondolnám, hogy "kapcsolatfüggőség", ha az ember nem szeretne évtizedeket "szingliskedni". Írom ezt úgy, hogy nekem egyébként pont megvan a 10 év, és nem 70 éves vagyok, hanem csak 33... Ez sem annyira normális/egészséges azért...
2024. máj. 28. 08:40
 17/21 anonim ***** válasza:

13# Inkább egyedül vagyok évekig, mert nem futok mindenki után meg ennél lejjebb nem adom stb.

Biztos, hogy jó ez? Nem arról van szó, hogy megint kreáltunk valami divatszót egy tök normális emberi igényre, egyből valami súlyos diagnózisnak beállítva? "kapcsolatFÜGGŐSÉG". Mintha valami alkoholistáról beszélnénk, aki nem tud lejönni a szerről.

És most hagyjuk a szexhiányt, ami amúgy tök káros férfiakra nézve, évekig egyedül lenni akkor sem normális egy egészséges ember számára. Az ember társas lény, nah.

2024. máj. 28. 08:50
 18/21 anonim ***** válasza:

Ez pedig, hogy: "nem tudják kivárni". Kivárni? De mit? Szerintem óriási tévedés azt gondolni, hogy majd elég csak várni (jó sokat!) és eljön a Nagy Ő, aki majd téged felemel, együtt szárnyaltok, örök boldogság és happy lesz.

Igen, csak ez a pillanat mikor jön el? Mert az évek telnek, és az ember ezzel a hozzáállással csak megfosztja magát egy csomó lehetőségtől.

Szerintem esélyt kell adni, próbálni, ismerkedni, egyszer élünk és egyedül megélni a pillanatot hát az olyan amilyen.

2024. máj. 28. 08:55
 19/21 anonim ***** válasza:
18. Igen, csak túl nagyok már az igények, ezzel párhuzamosan meg egyre prosztóbbak maguk az emberek. Az "ÉN" szerepe túlértékelt, ráadásul baromira el van tolódva az önértékelés is.
2024. máj. 28. 17:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Csak ennek van értelme.

Amikor mindkét fél odáig van a másikért, 0-24-ig.

Ha ez nem így van, akkor az csak barátsàg.

Az a jó, amikor nem vagy eggyütt a pároddal, és úgy érzed, hogy belebolondulsz a hiányába. Szinte üvöltessz a fájdalomtól, hogy nincs melletted.

Bármi más, csak nutellás palacsinta.

2024. máj. 28. 18:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!