Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, akinek tetszem, de a testalkata nem jön be, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon aranyos fiú, akivel már beszélgetek, és kiderült hogy nagyon is kedveljük egymást.
Imádom a személyiségét, nagyon kedves, udvarias velem... de a testalkatával nem vagyok megbékélve. Tudom, tudom, nem minden a külső, de nekem ez is számít és nem nagyon tetszik hogy van rajta egy nagyobb adag felesleg. Itt lenne a lehetőség hogy összejöjjünk, de úgy érzem az alkata miatt nem tudnám 100%osan szeretni,mi tévő legyek?
2024. máj. 22. 19:54
3/22 anonim válasza:
Majd Gazsi elég gizda lesz a számodra, mikor kijön a böribű.
4/22 anonim válasza:
Azért adj neki egy esélyt szerintem, hátha hozzá tudsz szokni idővel. Ő egyébként kezdeményezett már nálad?
5/22 anonim válasza:
Van köztetek kémia? Szexuálisan vonzódsz hozzá?
Ha nem a válasz, hagyd. Az senkinek sem lenne jó, ha csak hitegetnéd, de közben meg hozzád sem érhetne.
6/22 anonim válasza:
Én undorodom a hájtól
Csakis sportos alkat jöhet szóba
Sosem mennék bele ebbe
7/22 anonim válasza:
Tehát dagadt disznó,kizárt,az ilyen igénytelen is....
8/22 anonim válasza:
Bele sem kellett volna menned! Ha folytatod csak röhej tárgya leszel mellette!
9/22 anonim válasza:
Szánalmas vagy. Remélem rájön és soha többé nem áll veled szóba.
10/22 A kérdező kommentje:
5. 7. Azért azt hozzá kell tennem, hogy tényleg csodálatos fiú, biztosan mindent megadna nekem és szeretne engem, de sajnos testileg, szexuálisan nem vonzódom hozzá.. nem tudom elképzelni azt hogy vele csináljam.. :( haragszom magamra mert az elején én nyitottam felé és én kezdeményeztem a beszélgetéseket is, mostmár utólag megbántam, jobb lett volna mindkettőnknek ha nem kezdünk el beszélgetni:(
2024. máj. 22. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!