Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A testalkatom miatt nem...

A testalkatom miatt nem tetszem egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok 178 cm és 65 kgal.

Húzockodom és fekvőzöm, de vékony vagyok és alig látszik meg.

Nem akarok kondiba menni... Azt ne is írjátok.

De a testalkatom miatt nem tetszem egyetlen egy lánynak sem?

Sportolok, de amit én csinálok az mégjobban fogyaszt... Ezért mindig eszem.

(nem nagyon szoktam lányokkal beszélgetni.. Sőt... Sohasem ezért nem tudom miért nem tetszem nekik.)

2016. febr. 13. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Az összkép miatt.
2016. febr. 13. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz valami sportboltból súlyzókat beszerezni? Vagy keress fegyencedzést neten, az súlyzó nélkül is jó elvileg. Amúgy amit a lányokról kérdezel, sok dologtól függ. Ha jó a humorod, kedves vagy velük, de cukkolni is tudod őket, akkor simán bejöhetsz valakinek. Lány osztálytársaiddal nem beszélgetsz?
2016. febr. 13. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem beszélsz velük akkor honnan tudod, hogy nem tetszel? Ebben a korban, a lányok még elvárják, hogy a fiú kezdeményezzen, beszélgessen.Talán ki kéne próbálni.
2016. febr. 13. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tetszel nekik, mert nem beszélsz velük.

Elmondok egy titkok: hiába van 2016, a lányok még mindig azt szeretik, ha a srác kezdeményez. Ha hozzájuk sem szólsz, akkor ne várd, hogy a nyakadba vessék magukat.

2016. febr. 13. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Én kb. ugyanilyen magas, de vékonyabb vagyok nálad.
2016. febr. 14. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
:D :D Ha sohasem beszélsz lányokkal, honnan tudod, hogy nem tetszel nekik? Szerintem sok lánynak bejön a vékony testalkat, az meg csak előny, hogy sportolsz is. Amúgy tényleg az összkép számít, ahogy az első is írta. Tehát az arc se mellékes tényező. De szerintem ahelyett, hogy itt vársz válaszokat, hasznosabb lenne, ha elkezdenél beszélgetni, ismerkedni a lányokkal. Előnyödre fog válni. :) 24/F
2016. febr. 14. 20:56
 7/8 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok és nekem kifejezetten a vékony fiúk jönnek be.
2016. febr. 15. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha te ezzel nem vagy megelégedve, akkor szerinted nekem mennyi esélyem van a csajoknál? 170cm/51kg

A magasságod a magyar átlag fölött van, a 68 kilóddal meg kötve hiszem, hogy vállalhatatlanul gebe lennél. Tipikus focista alkatod van, de ha nem vagy megelégedve magaddal/vagy továbbra is erre fogod a kudarcaidat, akkor csakis egy személyi edző+kondi kombó a megoldás. Szakember és megfelelő eszköz (+természetesen megfelelő táplálkozás) nélkül lehetetlen átalakulást produkálni.

2016. febr. 17. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!