Miért nem tetszem senkinek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és még nem volt kapcsolatom, és még nem is csókolóztam. A barátaim szerint szép vagyok. Fiúk se mondtak még rám olyat nagyon hogy ronda lennék. Az alakom jó, mindenki szerintA stílusom is jó, adok magamra (persze nem 2kg sminkkel). Nem tudom mégis miért nem jövök be senkinek. Még nem volt olyan hogy egy fiú flörtölt volna velem, vagy irogatott volna, stb..(persze azokon a nyomor fiukon kivűl, akik minden 2. lányra ráirnak csak hogy legyen valakijük) Miért nem kellek senkinek? Minden barátnőmnek irogat legalább egy fiú aki normális. Még olyan barátnőmnek is aki mások szerint rondább mint én...:( ahj, teljesen elkeseredtem, bem akarok én rögtön kapcsolatot csak jól esne ha egy fiú aztmondaná hogy szép vagyok, megsimerkedne velem.....:((2013. dec. 12. 22:27
1/10 Dwight Schrute válasza:
Kép nélkül ezt nem lehet megmondani. Aki mást mond, az hazudik
2/10 anonim válasza:
Rossz hírem van: ha a külsőd ennyire rendben van, mégsem keltetted fel senki érdeklődését, akkor alighanem nagyon taszító a személyiséged.
3/10 anonim válasza:
tehát írogatnak fiúk ("nyomor fiúk", nagyon elegáns kifejezés) csak baszol rájuk, mert nem tetszik a választék. Lefordítom a kérdést: "miér nincs egy gazdag helyespaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee? brühühühü"
4/10 anonim válasza:
3as. Nem biztos hogy így érti a kérdést, vannak tényleg nyomorult, csergás, csajmániás, béna pasik. És olyant senki se kíván magának. Rám is hajtott sok olyan, de nekik mindegy hogy kiről van szó, csak lyuk legyen. Na az ilyenek nem kellenek. Amúgy kérdező, próbálj néha egy kicsit te kezdeményezni a normális pasiknál. Hátha.
6/10 anonim válasza:
15 évesen ne ez legyen a legnagyobb problémád én az elsõ smacimnál 23 voltam... nincs ebben semmi gáz, neked eddig nem jött össze nem nagy tragédia...
7/10 anonim válasza:
Szerintem túl nagyok az igényeid,te neked is a helyes pasik jöhetnek be csak..
8/10 anonim válasza:
jaj szegény, 15 évesen nem volt kapcsolata jaj de sajnállak
én 23 éves vagyok és nem volt kapcsolatom, engem kéne sajnálni.
9/10 A kérdező kommentje:
a nyomor fiúkat nem úgy értettem, hogy külsőre bénák vagy gázak, hanem nyomorékok mert mindenkire ráírnak, tök mindegy ki a lány csak legyen valakijük, na nekem az ilyen nem kell. ne azert jarjon velem mert nincs jobb hanem azert mert en kellek neki
2013. dec. 15. 17:45
10/10 anonim válasza:
Nos hát elég valószinű a személyisegeddel meg az egoddal van a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!