Miért nem tetszem senkinek?
Sose volt barátom, sose csókolóztam, ez jelenleg nem zavar, de az igen, hogy nem is tetszem senkinek! Átlagosnál talán kicsivel helyesebb (vállig érő, szürkés (?) világosbarna haj, kék szem, nem annyira feltűnő, mégis homokóra alkat) vagyok, de semmi. Nem vagyok nyitott, de zárkózott se. Inkább tipikus "vagány" csaj, aki havernak tökéletes lenne...
16/L
Dettó, ugyanez, csak férfibőrben. Szerintem ott hibáztuk el, hogy "tipikus vagányak" vagyunk, akik havernak tökéletesek...
17/F
Azért mert a világ amit diktál, amit mond azt akarod követni. Hol van megírva az hogy minden tízéves szerelmesnek kell hogy legyen? Csak azért mert ez a divat, (ami sok élethelyzet másképp alakul) ezért rosszul érezni magad nem helyes.
Lehet hogy azért van rossz érzés benned, mert már 14 évesen szűznek lenni, már cici lesz lassan. De ha jobban belegondolsz kineveted ezt a mai világot. Ráérsz még, de ha megtalálod a nagy őt, akkor harcolj érte.
A 4-es válaszolóval tudok egyetérteni.
De nézd én is hasonló helyzetben vagyok, csak én fiú vagyok, de szintén tizenhat. Barátnak, lelkitársnak, társaságnak tökéletes. Bármit meg tudnak velem beszélni, aranyosnak mondanak, jófejnek, egész jóképűnek, de én is érzem azt, hogy gyakorlatilag egy lány sem néz rám úgy, ahogy másokra szoktak. Kicsit rossz, hogy az összes legjobb barátomnak már van kapcsolata én meg sehol semmi.
Mindig azt mondom én is, hogy nem kell a világ trendjét követni, de ami igaz az igaz, elég sz*r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!